Camping Vecht en Zo, Overijssel

prijs
€ 15
datum plaatsing
07-12-15
adverteerder
UwBoeking - UwVakantie -…
type
aangeboden
adverteert sinds
06-12-2012
plaatsnaam
Wezep
telefoon
n.v.t.
gezien
70 x
snelcode info
6434723

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vakantie en Vrije tijd > Vakantie > Campings

KENMERKEN:
 ‚óŹ Type vervoer: Eigen vervoer

OMSCHRIJVING:

Camping Vecht en Zo 

Sfeervolle overnachten direct aan de Vecht in het bijzonder prachtige Vechtdal. Tussen Zwolle (historische binnenstad op 5km.) en Dalfsen (6km.) ligt in de poort van het Vechtdal Vecht en Zo; 

Camping Zwolle

Een prachtige (mini) camping in het Vechtdal in Zwolle. U bent hier aan het juiste adres voor een vakantie in de nabijheid van de Hanzestad Zwolle en in de directe omgeving van het mooie Vechtdal. Kom genieten van de natuur en cultuur in de directe omgeving van Zwolle.
Kijk snel verder voor de beschikbaarheid van onze camping Zwolle.

Camping in Overijssel

Geniet kamperend in Overijssel op het terrein van Vecht en Zo en verblijf op onze prachtige (mini) camping met boomgaard en diverse fruitbomen direct gelegen aan rivier de Vecht. 
Camping Vecht en Zo is uniek gelegen tussen Zwolle en Dalfsen. Werkelijk tussen Stad en Land waardoor u enerzijds kunt genieten van de landelijke omgeving die het Vechtdal te bieden heeft en tegelijkertijd cultuur kunt snuiven in de historische binnenstad van Zwolle.

Kamperen in Overijssel 
Zet gerust uw caravan, camper of tent op 1 van onze 25 ruim opgezette kampeerplaatsen. Als gast mag u zelf kiezen op welke kampeerplaats u wilt staan. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra (16 ampère). In de  boomgaard zijn speelvoorzieningen voor de hele kleintjes aanwezig. Daarnaast kan er bij ons een spelletje jeux de boules en tafeltennis worden gespeeld. Tevens is er een trampoline aanwezig. Wij richten ons voornamelijk op jonge gezinnen, senioren en personen die voor de rust komen. De sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd, schoon en netjes. Onze camping in Overijssel heeft een ANWB fietsservicepunt, beschikt over voldoende oplaadpunten en een berging waarin u uw fiets kunt stallen. Tevens beschikt onze camping over een aanlegsteiger en strandje aan de Vecht.
Geniet van de omgeving van Zwolle

Wandelen, fietsen, vissen, spelevaren, kanoën, golfen of gewoon heerlijk luieren of een boek lezen het is bij ons allemaal mogelijk! Lees meer over de omgeving van Zwolle.

Overnachten in het Vechtdal van Overijssel

Omgeving Vechtdal

Vecht en Zo is gelegen in de poort van het mooie overijsselse Vechtdal. De Vecht, waar vele vissoorten nog rijkelijk aanwezig zijn, baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar u nog volop ruimte en rust vindt. Een gebied dat zich uitstekend leent voor stevige wandelingen of heerlijke fietstochten.

Vecht en Zo ligt slechts 6 kilometer van Dalfsen. U kunt zich in Dalfsen verbazen over de zwevende kei, fietsen over oude koningswegen, wandelen door landgoederen of ergens in de gezellige verlichte straatjes een terrasje pakken. Maar bovenal kunt u in Dalfsen genieten van ruimte en rust. Dalfsen wordt gekenmerkt door een prachtige natuur. Hier kunt u heerlijk fietsen of wandelen door de bossen, heidevelden en langs oude Vechtarmen. Genieten van weidse uitzichten en een idyllisch landschap, waarin landgoederen, havezaten en zelfs een Middeleeuws kasteel het decor vormen. Maar liefst 2000 ha. landgoed is voor u opengesteld als wandelgebied.

 

 

 


ADVERTEERDER:
Naam: UwBoeking - UwVakantie - UwCamping
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4783212/ko

UwBoeking (punt) com- Het online reserveringssysteem voor Campings, Vakantiehuizen, Hotels en andere accommodaties.

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...