2 oude bijbels aangeboden

prijs
t.e.a.b.
datum plaatsing
21-01-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Cees
type
aangeboden
adverteert sinds
21-02-2008
plaatsnaam
Winterswijk
telefoon
n.v.t.
gezien
13 x
snelcode info
1310669

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Bijbel 1: Meer dan 150 jaar oude bijbel, met het Oude en Nieuwe testament, 1860, gedrukt voor het Nederlands Bijbelgenootschap bij H.L. Smits te Den Haag, met daarin een alleraardigste aanbiedingsbrief aan Hendrik Hoekstra van De Voogden van het Oud Burger Weeshuis, gedateerd Sneek 4 oktober 1962. Het kaft ligt los van de rug en bijbel, maar het is allemaal goed te restaureren door iemand die dat kan.
Het omslag is een linnen stof met preeg (beeld in het doek gedrukt) op karton.

Door boekenkenner getaxeerd op minimaal € 100,00 in de huidige staat; na restauratie minimaal het 10-voudige.

Bijbel 2: Meer dan 100 jaar oude bijbel van 1855, met het Oude en Nieuwe testament, gedrukt voor het Nederlands BIjbelgenootschap, bij Fuhri en Smits te Den Haag.

De Bijbel is voorzien een leren rug, kartonnen platten met leren hoekjes en in goede staat, enige restauratie van de rug zou wellicht wenselijk kunnen zijn, maar dat is ook afhankelijk van wat u zelf wilt. Zelf vind ik zoiets niet erg, maakt het voor mij juist mooier.

Een antiquair/boekenkenner heeft de bijbel getaxeerd op ca. € 250,00, maar dat hoef ik er niet voor te hebben hoor! Ik heb geen binding met deze bijbel en wil hem wel kwijt voor € 50,00 (excl. verzendkosten).

Deel deze advertentie met:
|
lees nu!