Groepsaccommodatie Kraanswijk Groenlo max 22 pers.

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
26-01-17
adverteerder
Thea
type
aangeboden
adverteert sinds
19-02-2014
plaatsnaam
Oost Gelre
telefoon
0544461539
gezien
9 x
snelcode info
3301058
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Groepsaccommodatie Kraanswijk is geschikt voor 22 personen. Het achterhuis van de boerderij is verbouwd tot een gezellig groepsverblijf. Beneden is een grote groepsruimte met een goed ingerichte keuken, afgescheiden door een gezellig barretje. Boven zijn 6 ruime slaapkamers gemaakt, er zijn 4 toiletten en 2 douches. Kinderbedjes en kinderstoel aanwezig. Onder de hooiberg is een gezellig zitje gemaakt, met wijds uitzicht op de weiden met koeien. Er zijn allerlei spelletjes aanwezig, zoals tafeltennis, sjoelbak, groot schaakspel, Nintendo spelcomputer en meer spellen. Er is draadloze internetverbinding aanwezig. Met uw familie en of vrienden samen een weekendje of week weg naar de groepsaccommodatie die Kraanswijk biedt. Op basis van zelfverzorging huurt u de boerderij.


Wilt U een accommodatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Deze accommodatie wordt voorzien van eigen groene stroom en warmte.

De accommodaties liggen op het biologisch melkveebedrijf van de familie Bomers, die u graag een kijkje in de koeien-stal laten zien, of uitleg geven over het hoe en waarom van onze manier van boeren.
Voor meer informatie over de accommodatie of over de omgeving kan men kijken op de site www.kraanswijk.nl

Deel deze advertentie met:
|
vakantie en toerisme