Private lessons Dutch

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
24-12-16
adverteerder
Elly
type
aangeboden
adverteert sinds
23-08-2013
plaatsnaam
Winterswijk
telefoon
06-20359730
gezien
76 x
snelcode info
4239813

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Do you want or maybe have to learn Dutch? "Dutch for dummies" also for highly educated people! Private lessons, at your home or mine, just what you like!
Call: (0031)543-564486/06-20359730 or email: elly_pleiter@hotmail.com
Lots of experience and nice lessons!

Reviews students:

Ik ben echt blij dat ik na 3 jaar eindelijk een perfecte lerares voor mij heb gevonden. Mevrouw Pleiter heeft veel geduld met studenten en ook weet zij precies wat de student nodig heeft. Elke les is vol met nieuwe en belangrijke informatie. Alles wordt duidelijk uitgelegd en elke les is weer informatief en interessant. Naar elke les ga ik met veel plezier en ga ik weg met een goed gevoel.
Ieva S.

Ik denk dat je alleen een taal kan leren als je behalve de woordenschat ook een goede kennis van de grammatica krijgt. En precies dát heeft Elly in de lessen helemaal goed onderwezen. Naast het leerboek kregen we veel informatie over Nederland en de Nederlanders. Dus ik vond haar lessen erg interessant. Ik kreeg een solide basis om na de afsluiting van de cursus zelf verder te leren. Ook vond ik de rondleiding in Winterswijk, die Elly met ons gedaan heeft, en de praktische oefening in het restaurant daarna, helemaal leuk!
Michael S.

Ik heb de lessen Nederlands met Elly steeds heel waardevol en behulpzaam gevonden. Elly is een hartstikke leuke lerares met veel passie en competentie. Ze is niet alleen een meester van de Nederlandse taal maar ook een exquise pedagoge. Bijvoorbeeld, als ik de hele dag veel Duits en Engels spreek heb ik de neiging alle talen door elkaar te gaan spreken. Elly heeft een heel goede manier mij altijd terug op de rechte weg te brengen en goede en belangrijke geheugensteunen te leren. Ook vind ik het heel belangrijk dat Elly met het leren van de taal ook interessant over het land en Nederlandse gewoontes spreekt. Ik kan het iedereen aanraden met en bij Elly de Nederlandse taal te leren.

Markus E.

Deel deze advertentie met:
|
Koopplein Oost Achterhoek