Onderhoud nieuwe stijl

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
Rufra installatiebedrijf
type
aangeboden
adverteert sinds
09-02-2015
plaatsnaam
Lievelde
telefoon
0654714275
gezien
566 x
snelcode info
5780912
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Rufra introduceert onderhoud nieuwe stijl.
U hebt het vast gevolgd in het nieuws of zelf ondervonden aan de hand van uw jaarafrekeningen. Energie wordt duurder en duurder en dit terwijl het milieu alleen maar verder vervuild wordt.

Daarom introduceert Rufra Onderhoud nieuwe stijl.


Niet alleen voor uw cv ketel maar voor uw hele verwarmings installatie installatie. Indien gewenst wordt er samen met de bewoner/eigenaar een rondje gemaakt door het gehele gebouw/woning voor het maken van een energiequickscan. Naar aanleiding van deze “ronde” worden er sensoren geplaatst om de actuele condities en temperaturen in beeld te brengen.

Na een van te voren bepaalde periode worden de opnemers uitgelezen en uitgeprint. In overleg met de bewoner/gebruiker worden daarna eventueel gratis aanpassingen gedaan zoals instellen van (klok)thermostaat en radiatorkranen, gordijnen voor radiatoren etc.

De opnemers worden na eenzelfde periode nogmaals uitgelezen en uitgeprint om eventuele besparingen te kunnen berekenen. Is er in dit traject geen sprake van energiebesparing dan betaalt U niets van het vooraf afgesproken bedrag op het Onderhoud nieuwe stijl factuur.

Er volgt een gratis advies voor eventuele verdere aanpassingen van de cv installatie. Dit kan zijn om het cv comfort te verhogen en/of om meer energie te besparen

Deel deze advertentie met:
|
wonen