Met jouw team of vereniging er even tussen uit ?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
18-01-17
conditie
nieuw
adverteerder
andre
type
aangeboden
adverteert sinds
24-05-2012
plaatsnaam
Aalten
telefoon
0648459639
gezien
152 x
snelcode info
6191076

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Voetballers, leden van een vereniging , etc , etc, opgelet !

Als jullie eens met jouw team er op uit willen en daar weinig budget voor hebben : Vlieg dan echt goedkoop door Europa en informeer bij ons.

LOWBUDGETvliegen is al een aantal jaren sterk groeiende; maar tussen de ene lowbudgetmaatschappij en de andere zit soms nog veel verschil.
Hoe vindt u nu die goedkope vlucht? Maak gebruik van onze expertise en wij geven u een advies hoe u al vanaf enkele tientjes door Europa kunt reizen. Geef uw wensen op en wij zoeken voor u een goedkope vlucht!. Voor diverse teams hebben wij al korte trips geregeld. Informeer gerust eens vrijblijvend.

Overigens kunnen wij u een retourvlucht aanbieden binnen Europa die 9 tegen 10 goedkoper is dan die u zelf gevonden heeft! Neem de proef op de som.

Dit reisadviesbureau is klein van opzet en zeker niet commercieel. Tegen een kleine onkostenvergoeding (advieskosten) help ik u een goedkope vlucht te vinden. Desgewenst boek ik die vlucht ook voor u. Zie ook onze website.

Als voorbeeld noem ik een retour vliegreis naar Spanje, Portugal of Italie (wat dacht u vanPorto, Faro, Lissabon, Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Mallorca, Sicilie of Sardinie) voor rond de 100,- euro per persoon. Ook andere bestemmingen zijn er volop zoals in Zweden, Ierland, Schotland, Portugal, Polen, Marokko of Griekenland, e.d.

Wat dacht u van een "overwinterings" retour naar FAROof Malaga voor nog geen euro 150,-
inclusief 3 overnachtingen ? Accommodatie en/of transfer kunnen wij desgewenst voor u regelen.

Met vr. groet

André Heersink
Dalweg 13
7122 BA Aalten
Tel. 0543-475247 of 06-48459639

Deel deze advertentie met:
|