Basiscursus Nordic Walking

prijs
€ 60
datum plaatsing
04-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
M. Hoffman
type
aangeboden
adverteert sinds
12-11-2008
plaatsnaam
Winterswijk
telefoon
0543-531044
gezien
46 x
snelcode info
720613

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Basiscursus Nordic Walking

De Nordic Walking Groep Aalten/Winterswijk geeft in April weer een Nordic Walking cursus. Deze cursus wordt gegeven op vijf achtereenvolgende zaterdagen. In de eerste les gaat het om de techniek van het ‘natuurlijke’ lopen. Wil je het optimale uit het Nordic Walking halen moet men bij de basis beginnen. Een goede en juiste techniek is belangrijk en zal men dit onder kundige begeleiding moeten doen. Men kan het niet zo even ‘zelf’ aanleren, men heeft een ‘spiegel’ nodig.
Wij hebben hiervoor 2 instructeurs beschikbaar die zijn aangesloten bij de Koniklijke Nederlandse Atletiek Unie. Deze hebben door de jaren heen hun kennis en kunnen goed laten zien. Vele cursisten vonden hierdoor hun plezier voor het Nordic Walking.
Wie van wandelen houdt of graag wat aan zijn conditie wil gaan doen, zal merken dat het met deze speciale techniek toch wel erg aangenaam wandelen is. Door het ritme en de poles kan men het lopen langer vol houden en is men goed in balans. De lessen vinden plaats op de grotere zandpaden en is voor jong en oud goed te doen. Men hoeft bij aanvang nog geen conditie te hebben want dit bouwt men gaandeweg vanzelf op. Het enige wat men van u vraagt is om gemakkelijke kleding aan te trekken en schoenen waarin men lekker kan lopen. Wil men het optimale uit het Nordic Walking halen moet men bij de basis beginnen.

En mocht u nu na deze basiscursus wekelijks willen blijven lopen, daar hebben wij de mogelijkheden voor. Ook Nordic Walkers die geen lessen bij ons hebben gehad maar toch wekelijks willen blijven of gaan lopen, zijn bij ons aan het juiste adres. De wandelingen duren niet te lang, gaan niet te hard en zijn natuurlijk heel erg leuk met gelijk gestemden.

Voor meer informatie gaat u naar NWAW.nl.

Deel deze advertentie met:
|
Biso Cosmetics