Vrouwe Justitia beeld

prijs
€ 54,95
datum plaatsing
10-10-16
conditie
nieuw
adverteerder
DecoAction
type
aangeboden
adverteert sinds
05-08-2012
plaatsnaam
Dinxperlo
telefoon
0315655078
gezien
3 x
snelcode info
7400271

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Woonaccessoires > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 5.95
 ● Levertijd (in dagen): 5

OMSCHRIJVING:
Vrouwe Justitia, godin van de gerechtigheid in bronskleur. Dit beeld van vrouw justitia is in de kleur brons maar is dus niet gemaakt van brons!

Afmeting: ca. 32,5 cm hoog.
Materiaal: Polystone. Vrouwe Justitia kunt u nu kopen via de webshop DecoAction. Daar kunt u gaan genieten van prachtige bronskleurige beeldjes. Het is goed om eens te gaan kijken hoe dat u het huis weer op kunt gaan vrolijken en daar kan een Vrouwe Justitia beeld zeker bij gaan helpen. Als u nog niet goed weet waar dat u een Vrouwe Justitia beeld neer kunt gaan zetten dan kunt u daar nog even over gaan denken maar u kunt hem wel alvast gaan bestellen en in de tijd dat hij dan naar u toe wordt gezonden kunt u een mooie plaats gaan bedenken waar dat u de Vrouwe Justitia beeld neer gaat zetten. U moet wel even de tijd nemen om te kijken of dat er nog meer mooie beeldjes zijn want dan kunt u deze in een keer bestellen. De kans is namelijk groot dat u volop gaan genieten van het grote aanbod dat hier wordt aangeboden speciaal voor u.

ADVERTEERDER:
Naam: DecoAction
Tel: 0315655078
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5175606/ko

Levertijden kunnen afwijken! Voor maatwerk bedraagt deze ca. 4 weken. Dit zijn onder andere onze emaille naamborden en speciale huisnummers. Deze worden op wens voor u gemaakt. Bezoek altijd onze website voor de actuele levertijden. Gratis verzending vanaf € 75,00 geld voor Nederland en België.

Deel deze advertentie met:
|
Koopplein Oost Achterhoek