Nolan n85 motogp n-com helm

prijs
€ 95
datum plaatsing
22-11-16
conditie
nieuw
adverteerder
Ron van der Pol
type
aangeboden
adverteert sinds
17-12-2013
plaatsnaam
Oss
telefoon
06 57599052
gezien
5 x
snelcode info
3132911
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

NOLAN N85 MOTOGP N-COM HELM

Nolan N85 is de full-face straathelm van Nolan ®: vrij klein, met een gedurfde, sportief design. Het resultaat van nauwkeurige volumetrische proeven, is deze helm voorzien van een volledig geïntegreerd zonnescherm (VPS) in het reservoir. N85 is uitgerust met een afneembare *, wasbaar * innerlijke troost padding. De nieuwe N85 wordt ook gekenmerkt door Nolan ® 's beroemde, zeer gewaardeerd gegevens: Microlock retentie systeem, antibacteriële behandeling voor de binnenbekleding, en Nolan Fog Resistant (NFR) systeem *.

TOP VENTILATIESYSTEEM
De luchtinlaat op het voorste deel van de shell maakt het transport van lucht in de schelp, ongeacht of het VPS zonnescherm wordt verlaagd of opgeheven.
Deze helm heeft twee boven luchtinlaten uitgerust met een afzuiging positie.
De afzuigkap verzonken in de achterkant van de schaal, onder de spoiler, zo rgt voor een optimale spreiding van de innerlijke warmte.

LAGERE VENTILATIESYSTEEM
De luchtinlaten, met hun geperforeerde afdekplaten voorzien van metalen afwerking, zorgen voor ventilatie van het onderste deel van de helm.
Het innovatieve onderste ventilatiesysteem wordt bestuurd door een handig, gemakkelijk te hanteren inrichting die, aan de onderzijde van het kinstuk, laat transportlucht direct naar vizier beslaan en condensvorming te beperken.

VPS (Vision Protection System)
Interne zonnescherm eenvoudig te bedienen vanaf de buitenkant: het kan worden gedemonteerd voor het reinigen of vervangen. Het beschikt over S / R (krasbestendig) en F / R (Fog Resistant) behandeling.

Detail foto's van helm zijn beschikbaar op aanvraag

Deel deze advertentie met:
|