Nieuw in Overbetuwe, De OpbodMakelaar Arnhem/ Nijmegen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-11-16
adverteerder
D. Pellegrom
type
aangeboden
adverteert sinds
16-09-2012
plaatsnaam
Elst
telefoon
0616982944
gezien
3 x
snelcode info
1795420
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De OpbodMakelaar Arnhem/ Nijmegen

De Opbodmakelaar is een landelijke makelaarsorganisatie die in staat is om sneller woningen te verkopen tegen de beste prijs. Door onze onderscheidende werkwijze (opbodmethode) wordt 40% van de woningen binnen 3 maanden verkocht!Danny Pellegrom, De Opbodmakelaar Arnhem/ Nijmegen

Aandacht en begeleiding
Buiten dat onze marktbenadering anders is, vinden wij het ook belangrijk dat de verkoper tijdens het verkoopproces op de hoogte wordt gehouden over de verkoopontwikkelingen. Dit komt tot uiting in een frequent contact tussen de makelaar en de verkoper. De verkoper krijgt van ons optimale begeleiding en maximale aandacht. Deze proactieve houding onderscheidt ons ook van de meeste traditionele makelaars, wij stoppen niet om 17.00 uur!

Marketing
Naast dat onze woningen op de bekende huizensites komen te staan, maken wij een op de woning toegespitst marketingplan om de woning optimaal onder de aandacht van de doelgroep te brengen. De tijd dat je een woning op internet kon plaatsen en maar hoefde te wachten op de koper, ligt al ver achter ons, wij gaan actief op zoek naar die ene koper.

Arnhem/ Nijmegen
Op 21 mei is Danny Pellegrom als De Opbodmakelaar voor de regio Arnhem/ Nijmegen gestart vanuit Elst op de Sneeuwjacht in de Westeraam. Dus, staat uw woning al te lang te koop en/of wilt u een snel verkoopresultaat, bel dan met 06-16982944 of 0185- 63 48 42 voor een vrijblijvende uitleg over onze unieke verkoopmethode! Of kijk op: www.opbodmakelaar.nl.

Deel deze advertentie met:
|