Typisch Andre | Rachel Hazes 2005

prijs
bieden
datum plaatsing
27-02-17
conditie
nieuw
adverteerder
Janine Beurskens
type
aangeboden
adverteert sinds
19-01-2014
plaatsnaam
Peel en Maas
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
3209676

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

conditie: zo goed als nieuw!

Samenvatting

Auteur: Rachel Hazes
Nederlands
400 pagina's
Disky Communications Nederland BV
september 2005
Alle productspecificaties
Deze titel zegt wellicht meer dan duizend woorden. Die zegt eigenlijk alles in één keer over de man, die bij leven al een legende werd:

André Gerardus Hazes

Het Amsterdamse straatschoffie die heel Nederland aan zijn voeten kreeg.

De ongekroonde Koning van het Levenslied, bij wie de 'blues' zijn leven beheerste. In deze biografie wordt belicht hoe hij werkelijk in het leven stond. Een man, die op geheel eigen wijze, onnavolgbare dingen kon doen en waarvan zijn Rachel alléén maar kon zeggen: 'Typisch André...'

Een betere titel voor deze biografie was dan ook niet denkbaar.

'Het is ZIJN eigen verhaarl én dat van zijn vrouw RACHEL, waarin beiden op eigen wijze, hun leven met elkaar schetsen. Hun innige liefdesband met alle ups en downs. Kortom, het ware verhaal!

Recht door zee, géén jet set, géén 'opsmuk', géén tierelantijntjes of 'aangedikte' verhalen. Gewoon het verhaal van een 'man van het volk', die als enige in de wereld een stadion vol rouwenden uit volle borst nog één keer zijn zelfgeschreven hits liet meezingen.

Een volksheld pur sang, of beter gezegd: 'PUUR ZANG', gewoon: 'Typisch André...'

Recensie(s)

Biografie van de populaire volkszanger en levensliedvertolker Andre Hazes (1951-2004), geschreven door zijn vrouw Rachel Hazes, die vooral afrekent met de ex-vrouwen, Hazes' kinderen uit zijn eerdere huwelijken, familieleden en nog vele anderen. Door dit boek voelden enkele betrokkenen zich behoorlijk gekwetst en stapten naar de rechter om een publicatieverbod te eisen. Hazes' twee ex-vrouwen komen er bij Rachel niet goed af: de eerste - die tot twee maal toe naar de rechter stapte - zou Andres geld hebben vergokt, de tweede was niet in zijn vak geinteresseerd. Verder beweert Rachel dat Andre betwijfelde of Melvin, kind uit zijn tweede huwelijk, wel zijn echte zoon was. Hiernaast aandacht voor onder meer Andres liefde voor de sport (vooral voetbal), zijn geloof in het boeddhisme, zijn tweede huisje in Hoek van Holland, het incident tijdens een vliegreis toen Andre een passagier sloeg en het afscheid van Hazes. Tot slot fans over hun idool. Met enkele katernen foto's zonder bijschriften of datering. Slecht geschreven biografie vol rancune en roddels. Onlangs verscheen het betere ''n Vriend : het leven van Andre Hazes' door Bert Hiddema*. Wel in een week nummer 1 op de Boeken Top-tien.

Verzendkosten voor de koper

Bekijk ook eens mijn andere advertenties en bespaar zo op de verzendkosten.

Voor vragen mail gerust.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening