PC Purmerend Computers Helpt u tijdens crisis, en betaal ov…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-10-16
conditie
gebruikt
adverteerder
H.Verdult
type
aangeboden
adverteert sinds
16-05-2012
plaatsnaam
Purmerend
telefoon
0299-397557
gezien
1 x
snelcode info
1504943

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het is crisis, u moet zuinig zijn, maar uw computers moeten wel blijven draaien of zijn zelfs aan vervanging toe. Investeer nu en betaal over 90 dagen !
PC Purmerend Computers helpt u de crisis door:

Onderhoudt van uw computer(s) is van groot belang om uw onderneming draaiende te houden. Ligt uw automatisering plat, dan kan het zomaar zijn dat het hele bedrijf stil ligt. Het kan ook zijn dat uw apparatuur hoognodig aan vervanging toe is, maar momenteel beschikt u nog even niet over voldoende financiën.

Als gratis service biedt PC Purmerend Computers bedrijven de mogelijkheid om de betaaltermijn van facturen te verlengen naar 90 dagen ! GEEN rente en GEEN andere kosten ! Zo kunt u uw onderneming gezond laten draaien en investeren zonder dat u direct over het geld beschikt.

Hiermee hopen we bedrijven een handje te helpen om zo toch hun systemen draaiende te houden of te vervangen.

PC Purmerend Computers is er voor al uw ICT oplossingen, van verkoop tot onderhoud en het aanleggen van complete netwerken. Ook voor storingen en hulp op afstand kunt u hier terecht.

Meer informatie is te vinden op de website www.pcpurmerend.nl/bedrijven.

PC Purmerend Computers.
Impuls 131
1446 WE Purmerend
Tel : 0299 - 397 557
Mob : 06 - 44 58 49 77

Deel deze advertentie met:
|