Te Huur:Bedrijfs-, kantoorruimte Purmerend De Koog

prijs
€ 675
datum plaatsing
15-03-16
adverteerder
R Vastgoed
type
aangeboden
adverteert sinds
15-03-2016
plaatsnaam
Purmerend
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
7002442
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zakelijke goederen > Bedrijfs Onroerend goed

KENMERKEN:
 ● Levering: Ophalen
 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Bedrijfsruimte
 ● Oppervlakte (in m²): 80

OMSCHRIJVING:

Op bedrijventerrein De Koog is gelegen dit degelijk gebouwde bedrijfspand met circa 80m2 (BVO) vloeroppervlakte verdeeld over twee verdiepingen. De begande grond is een ideale bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 3,77 en toegankelijk via een overheaddeur of de aparte loopdeur. Een ideale ruimte om te gebruiken als werkplaats, opslag, hobbyruimte of foto-studio. Tevens is hier een modern toiletruimte aanwezig Via de vaste trap loop je naar de strak afgewerkte kantoorruimte op de eerste verdieping. Hier zijn de wanden netjes afgewerkt, ligt er laminaat op de vloer en is het plafond afgewerkt met een systeemplafond inclusief verlichting. In de hoek is een kitchenette geplaatst met close-in boiler. Een fijne ruimte om te werken en uitermate geschikt om mensen te ontvangen. Het geheel is gebouwd in 2008 en verkeert in zeer goede staat van onderhoud en beschikt over een eigen parkeerplaats tegenover de unit. Het pand is beveilgd middels een professioneel alarmsysteem en bij de entrée is een automatische inloopverlichting (zowel binnen als buiten).

Ligging

De Cantekoogweg is gesitueerd op bedrijventerrein De Koog nabij diverse woonwijken, NS-station en uitvalswegen (N247) richting A7 (Amsterdam-Zaandam-Hoorn). Mede hierdoor is de bereikbaarheid ideaal te noemen. Het pand is gelegen achter de ambulancepost en in de omgeving is diverse bedrijvigheid met onder andere Kringloopwinkel Noppes 


ADVERTEERDER:
Naam: R Vastgoed

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Deel deze advertentie met:
|