Telefoon Tiptel ErgoVoice 240

prijs
bieden
datum plaatsing
13-01-17
conditie
gebruikt
adverteerder
B.Borst
type
aangeboden
adverteert sinds
20-05-2013
plaatsnaam
Laag Zuthem
telefoon
0655840532
gezien
1 x
snelcode info
4330252

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving


De tiptel ergovoice 240 maakt telefoneren wel heel eenvoudig. De toetsen van het toestel zijn extra groot, waardoor het toestel makkelijk bediend kan worden. Onder de drie geheugentoetsen kunnen de meest gekozen telefoonnummers geprogrammeerd worden, waardoor deze met één druk op de knop te bereiken zijn.

Daarnaast beschikt de tiptel ergovoice 240 over een geïntegreerde alarmtoets. Deze toets is met name ideaal voor hulpbehoevende ouderen. Wanneer u zich in een noodgeval bevindt, hoeft u slechts deze toets in te drukken en het door u voorgeprogrammeerde telefoonnummer wordt direct gekozen. Wanneer uw noodoproep wordt aangenomen schakelt de telefoon automatisch over op handenvrij spreken. Hierdoor is het niet meer nodig om de hoorn op te nemen maar kunt u direct om hulp vragen.

Door middel van de optische oproepindicatie is altijd duidelijk wanneer er gebeld wordt. De hoorn van de tiptel ergovoice 240 is speciaal aangepast zodat deze zeer goed te gebruiken is in combinatie met een gehoorapparaat.

Deel deze advertentie met:
|