NIEUWBOUW BEEKDAL , Renkum

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-03-17
adverteerder
Timmer en Timmer
type
aangeboden
adverteert sinds
19-04-2011
plaatsnaam
Renkum
telefoon
0317319114
gezien
1 x
snelcode info
818001
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

NIEUWBOUW BEEKDAL RENKUM

Aan de westkant van Renkum wordt boven het beekdal, aan de rand van de stuwwal, het nieuwbouwplan Beekdal Renkum gebouwd. Een buurt met een intiem, besloten karakter, met zijn hofjes en groene straten. Bestaande bomen blijven zoveel mogelijk staan, zodat de wijk al snel een groene sfeer zal uitademen. Tussen het groen is volop ruimte om te spelen. Middenin de wijk, bij de hofjes, zijn de speelplekken voor de allerkleinsten. De iets oudere kinderen kunnen hun gang gaan op de speelveldjes, direct om de hoek. Er komen verschillende woningen in de wijk te staan: rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen en vrijstaande woningen.

Rijwoningen
De rijwoningen (type A) liggen in het hart van de wijk. De meeste rijwoningen kijken aan de voorkant uit op een binnentuin, een soort hofje. Een aantal huizen heeft een veranda met een houten bankje. De hofjes zijn autovrij, want auto’s worden geparkeerd achter de woningen. Royale schuifpuien geven de woonkamer veel licht en uitzicht op de binnentuin. Veel mensen zullen aan de achterkant hun huis binnengaan. Daarom is er achter een entree met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld schoenen en jassen. Maar ook bij de entree aan de voorkant is natuurlijk plaats voor een kapstok. De woonkamer met open keuken ligt op de begane grond. Boven heeft de woning drie slaapkamers en een badkamer, waar u naar wens een ligbad kunt realiseren. Op zolder kunt u de ruimte desgewenst indelen met twee extra zolderkamers.

Bijzonder hoekwoningen
In het plan worden enkele volumineuze hoekwoningen van het type B gebouwd. Zij beschikken standaard over 5 ruime slaapkamers en een zeer royale garage in de achtertuin.

Duurzaamheid
Op dit bijzondere plekje vlakbij het beekdal moeten we natuurlijk volop rekening houden met de omringende natuur. Om de kwetsbare grondwaterstand te ontzien wordt het regenwater bijvoorbeeld zoveel mogelijk op eigenterrein geïnfiltreerd. Daarnaast wordt de zeldzame vleermuizen onderdak geboden in vleermuiskasten, die in enkele kopgevels worden ingemetseld.
Ook in de woningen staat duurzaamheid voorop: uit het douchewater wordt – voor het wegspoelt – warmte teruggewonnen en de hoekwoningen worden voorzien van een zonneboiler. De huizen zijn tenslotte goed geïsoleerd.

SCHRIJF U NU IN!!

http://www.timmermakelaars.nl/servlet/SupplyViewer?supplyid=1978&securitynumber=5252

Deel deze advertentie met:
|