Raamdecoratie

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
bos
type
aangeboden
adverteert sinds
05-11-2008
plaatsnaam
Velp
telefoon
026-3649910
gezien
27 x
snelcode info
348124

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Een belangrijke vraag bij de keuze van raamdecoratie is het doel dat gediend moet worden. Is het ter verduistering of als zonwering, moet het geluid dempen of is het bedoeld om de eerste inkijk tegen te gaan, zonder dat het zicht naar buiten wordt belemmerd. Kortom vragen, die u de bevestiging te geven dat wij van Bos Interieur weten waarover wij het hebben als het gaat om raamdecoratie. Want dan vragen we weer verder of uw voorkeur uitgaat naar echte vitrage of dat u een voorkeur heeft voor inbetweens.
Maar daarmee bent u er niet. Kiest u voor een effen stof of voor een werkje, mag de stof bedrukt zijn, of kiest u voor geweven. Kies eens wat anders, bijvoorbeeld een vitrage waar door middel van ausbrenner-techniek een motief in de stof is uitgespaard.
En komt u er niet uit met traditioneel opgehangen gordijnen, dan is er altijd nog een alternatief in de vorm van vouw- of rolgordijnen.Gordijnen

Gordijnstoffen kunnen op verschillende manieren tot gordijn worden gemaakt. Er zijn verschillende soorten plooien mogelijk, enkel, dubbel, triple, vlinder, vlinder retour, In onze eigen atelier zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. Ook de combinatie van dubbele gordijnen, bijvoorbeeld om extra zonwering of geluiddemping te creëren maar ook domweg omdat de overgordijnen dan mooier hangen. Wij komen altijd thuis bij u inmeten omdat wij u graag de zekerheid willen geven dat u achteraf niet teleurgesteld bent omdat het resultaat tegenvalt. Vaak doen we dat op het moment dat u bij ons in het eerste gesprek een eerste keuze heeft gemaakt maar graag nog even het stalenboek mee naar huis neemt om te zien of uw keuze past bij de rest van uw interieur.

Ophangsystemen
Rails zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Bedienbaar met eenvoudige stokken, een theaterrail of elektrisch bediend, al dan niet op afstand en desgewenst sensorisch gestuurd op tijd of op lichtinval.

Een alternatief voor de rail is de roede, die in veel verschillende soorten, maten en materialen leverbaar zijn. Het nieuwste is de roede, die werkt als een rail en waarbij de lopers in de roede zijn ondergebracht.


Nieuw!
Cordon is de naam van een collectie soepele koordgordijnen in diverse verschillende kleuren, die zorgen voor een subtiel en decoratief interieur. De garens zijn heel licht waardoor ze erg beweeglijk zijn en zorgen voor een afscheiding die niet statisch is, maar toch een bepaalde geborgenheid geeft. Het kan gebruikt worden voor ramen, maar ook voor afscheiding van een ruimte of voor een wand.
De Cordon is lichtecht en antistatisch, zodat er geen vuil wordt aangetrokken en kan op maat worden gemaakt. Het koordgordijn geeft een mooi contrast van open- en dichtheid.


Vouw- en rolgordijnen
Naast traditionele gordijnen hebben wij ook een uitgebreide keuze in vouw- en rolgordijnen. Decoratief, speels, modern; de mogelijkheden zijn eindeloos, ook als verduisteringsgordijn. Er is een grote verscheidenheid in leverbare stoffen, waarbij het zelfs mogelijk is om een hanggordijn met twee verschillende stoffen toe te passen, bijvoorbeeld voor een betere verduistering.

Deel deze advertentie met:
|