Onverzekerde auto moeilijk te verzekeren

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
LastPoint Verzekeringen
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Rijssen
telefoon
0548533588
gezien
38 x
snelcode info
1697544

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De RijksDienst voor het Wegverkeer(RDW) gaat in november 2010 over tot een 100% pakkans van onverzekerde auto en overige voertuigen zoals brommers, motoren, bestelbussen enz.. Door koppeling van verschillende databanken zal er een 100% controle zijn. Indien u als autobezitter uw voertuig niet verzekerd dan ontvang u automatisch een boete van ? 390,- voor het niet verzekerd hebben van de auto.

LET OP! Ook als u niet rijdt dan dient u uw auto wel te verzekerenVeel mensen denken dat een auto niet verzekerd hoeft te zijn als er niet in gereden wordt. Dat is niet waar, voor elke auto is er een verzekeringsplicht, deze verzekeringsplicht vervalt alleen indien u het kenteken laat schorsen. Het laten schorsen van een kenteken kunt u via het RDW laten regelen.

Schorsing aanvragen of verlengen
Wilt u met uw auto / voertuig (tijdelijk) niet meer op de openbare weg komen, dan kunt u dit voertuig schorsen. U hoeft gedurende de schorsing uw voertuig dan niet APK te keuren, niet WA te verzekeren of er motorrijtuigenbelasting voor te betalen. U kunt vanaf de site van het RDW online de aanvraag voor schorsen of voor verlenging van uw huidige schorsing doen.

Onverzekerde auto is lastig te verzekerenOnverzekerde auto niet verzekeren dan kunt u een boete verwachten van ? 390,-. Het probleem van veel onverzekerde auto's is dat verzekeraars de verzekering weigeren omdat uw auto een tijd onverzekerd is geweest. Hoe langer de auto niet verzekerd is geweest, hoe moeilijker het is om als nog een autoverzekering af te sluiten.

Bij LastPoint kunt u terecht als u elders geweigerd bent.

Bel ons op tel: 0548 - 533 588
of kijk op LastPoint nl


Wij verzekeren .

Alle motorrijtuigen, zoals auto's, bromfietsen, brommobielen, motoren, quads, trikes enz.
Kartbanen, racebanen, slipcursus en sliptrainingen, auto- en motorevenementen enz.
Speciale voertuigen, bloemencorso's, praalwagens enz.
Opstal / woonhuisverzekering voor woonhuizen, chalets en woonwagens
Inboedelverzekeringen (brandverzekeringen) voor woonhuizen, chalets en woonwagens
Aansprakelijkheidsverzekeringen

LastPoint Verzekeringen en Hypotheken voor als u elders geweigerd bent, wij regelen het wel voor u.


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier