Rialto autoverzekering, Rialto online aanvragen!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
LastPoint Verzekeringen
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Rijssen
telefoon
0548533588
gezien
50 x
snelcode info
1714999
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Alles over Rialto autoverzekeringen en de Rialto overige verzekeringen.

Vraag online een vrijblijvende Rialto offerte aan.

Misschien heeft iemand u gewezen op Rialto Verzekeringen om uw auto, huis of ander object te verzekeren. Misschien bent u zelf werkzaam als verzekeringsadviseur en bent u op zoek naar een passende verzekering voor een relatie van u. In beide gevallen is het goed dat u wat meer weet over Rialto Verzekeringen.

Rialto Verzekeringen is in 1966 opgericht door een groot aantal verzekeraars. Toen was onze naam overigens nog Terminus. De wet bepaalt dat alle motorrijtuigen, die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn. Maar sommige risico's zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen te groot.

Rialto overbrugt dat gat tussen de praktijk en de wettelijke voorschriften door ruimere acceptatienormen te hanteren dan andere maatschappijen kunnen doen. Bij Rialto kunnen daardoor mensen en bedrijven terecht die elders geen verzekering kunnen afsluiten. De naam Rialto verwijst naar de bijzonder mooie Rialtobrug (Ponte di Rialto) in Veneti? die het Canal Grande overspant. Deze brug is ontworpen door Antonio da Ponte en werd voltooid in 1591 en is beslist een bezoek meer dan waard.

Rialto staat dus vooral bekend om zijn motorrijtuigverzekeringen voor bijzondere risico's. U kunt hierbij denken aan leeftijdsrisico's - bijvoorbeeld een jeugdige eigenaar van een snelle sportwagen - maar ook aan iemand die relatief veel schades heeft gehad in korte tijd. Andere voorbeelden zijn verzekeringen voor rijscholen, praalwagens en korte motorrijtuigen verzekeren wij inmiddels ook woonhuizen en de daarin aanwezige inboedels. Ook voor woonwagens en hun inboedel hebben wij een volwaardige verzekering.
Veelal wordt bij deze verzekering ??k een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren afgesloten. Aansprakelijkheidsverzekeringen kunnen in sommige gevallen ook collectief gesloten worden voor bijvoorbeeld mensen die (tijdelijk) in een kliniek verblijven en met verlof mogen.

De laatste jaren wordt Rialto steeds vaker gevraagd naar oplossingen voor risico's waarvoor nog geen standaard verzekering bestaat. In zulke gevallen zullen wij altijd onderzoeken of er een mogelijkheid is het aangeboden risico toch te verzekeren. Na een grondige analyse van het risico en gesprekken met de betrokken partijen wordt dan ook vaak een offerte afgegeven.

Rialto is voor het overige een normale verzekeringsmaatschappij die, zoals alle andere ondernemingen, financieel gezond moet zijn. Ook al zijn onze acceptatienormen ruimer en hebben wij een maatschappelijke taak te vervullen, zorgvuldige risicocalculaties en een verantwoord herverzekeringsbeleid liggen ook bij Rialto aan de basis van de bedrijfsvoering. Rialto staat ingeschreven in het vergunningenregister van de AFM.

Bij Rialto Direct kunt u terecht als u elders geweigerd bent.

Bel ons op tel: 0548 - 533 588
of kijk op Rialto-direct nl


Wij verzekeren .

Alle motorrijtuigen, zoals autos, bromfietsen, brommobielen, ? motoren, quads, trikes enz.
Kartbanen, racebanen, slipcursus en sliptrainingen, auto- en motorevenementen enz.
Speciale voertuigen, bloemencorso's, praalwagens enz.
Opstal / woonhuisverzekering voor woonhuizen, chalets en woonwagens
Inboedelverzekeringen (brandverzekeringen) voor woonhuizen, chalets en woonwagens
Aansprakelijkheidsverzekeringen

Rialto Direct Verzekeringen en Hypotheken voor als u elders geweigerd bent, wij regelen het wel voor u.


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|