Over Rialto Verzekeringen bel Lastpoint!

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
LastPoint Verzekeringen
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Rijssen
telefoon
0548533588
gezien
79 x
snelcode info
1720964

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Rialto Verzekeringen is geen gewone verzekeringsmaatschappij. Al sinds 1966 verzekeren wij verkeersrisico's die voor 'normale' verzekeraars te groot zijn. Dat kan gaan om een jeugdige rijder met een snelle sportwagen. Of iemand die in korte tijd veel schade heeft gehad. Inmiddels hebben wij zo veel ervaring met bijzondere risico's dat wij ons niet meer beperken tot verkeersrisico's. Op deze website leest u er alles over.

Misschien heeft iemand u gewezen op Rialto Verzekeringen om uw auto, huis of ander object te verzekeren. Misschien bent u zelf werkzaam als verzekeringsadviseur en bent u op zoek naar een passende verzekering voor een relatie van u. In beide gevallen is het goed dat u wat meer weet over Rialto Verzekeringen.

Rialto Verzekeringen is in 1966 opgericht door een groot aantal verzekeraars. Toen was onze naam overigens nog Terminus. De wet bepaalt dat alle motorrijtuigen, die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn. Maar sommige risico's zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen te groot. Rialto overbrugt dat gat tussen de praktijk en de wettelijke voorschriften door ruimere acceptatienormen te hanteren dan andere maatschappijen kunnen doen. Bij Rialto kunnen daardoor mensen en bedrijven terecht die elders geen verzekering kunnen afsluiten. De naam Rialto verwijst naar de bijzonder mooie Rialtobrug (Ponte di Rialto) in Veneti? die het Canal Grande overspant. Deze brug is ontworpen door Antonio da Ponte en werd voltooid in 1591 en is beslist een bezoek meer dan waard.

Rialto staat dus vooral bekend om zijn motorrijtuigverzekeringen voor bijzondere risico's. U kunt hierbij denken aan leeftijdsrisico's - bijvoorbeeld een jeugdige eigenaar van een snelle sportwagen - maar ook aan iemand die relatief veel schades heeft gehad in korte tijd. Andere voorbeelden zijn verzekeringen voor rijscholen, praalwagens en korte termijnverzekeringen.

Bij LastPoint kunt u terecht als u elders geweigerd bent.

Bel ons op tel: 0548 - 533 588
of kijk op LastPoint nl


Wij verzekeren .

Alle motorrijtuigen, zoals auto's, bromfietsen, brommobielen, motoren, quads, trikes enz.
Kartbanen, racebanen, slipcursus en sliptrainingen, auto- en motorevenementen enz.
Speciale voertuigen, bloemencorso's, praalwagens enz.
Opstal / woonhuisverzekering voor woonhuizen, chalets en woonwagens
Inboedelverzekeringen (brandverzekeringen) voor woonhuizen, chalets en woonwagens
Aansprakelijkheidsverzekeringen

LastPoint Verzekeringen en Hypotheken voor als u elders geweigerd bent, wij regelen het wel voor u.


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|