Boxspring Experience Deluxe

prijs
€ 1.495
datum plaatsing
29-02-12
conditie
nieuw
adverteerder
Ron's Slaapparadijs
type
aangeboden
adverteert sinds
17-10-2012
plaatsnaam
110-Morgen
telefoon
0653575888
gezien
65 x
snelcode info
1324711

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Boxen + Matrassen
Bij deze unieke "big box" boxspring zijn de matrassen direct in de boxen verwerkt. De boxsprings zijn voorzien van een dubbel pocketveringsinterieur met 265 veren per m? en worden afgedekt met heerlijk veerkrachtig HR koudschuim. Dit alles wordt gedragen door een extreem sterk frame opgebouwd uit massief naaldhout. De gewatteerde stoffering draagt bij aan een nog exclusievere uitstraling. Voor een steviger slaapcomfort kunnen we de boxspring ook leveren met een 600 veren per m? pocketveringskern.

Hoofdbord Het rechthoekige hoofbord wordt eveneens bekleed in dezelfde gewatteerde stof als de boxen en heeft een imposante dikte van 17(!) cm. Het heeft hierdoor een stijlvolle, solide uitstraling. Het hoofdbord heeft een hoogte van circa 125 cm en aan beide zijden een uitloop van circa 10 cm . de boxen.

Topdekmatras Voor extra comfort en verhoging van de al zeer luxe uitstraling, wordt een HR koudschuim topdekmatras meegeleverd met een dikte van 13 cm. Het H(igh)R(esilience) schuim heeft een soortelijk gewicht (SG) van 50 en de omranding wordt van dezelfde meubelstof voorzien als de boxen en het hoofdbord. Het topmatras bestaat uit een geheel, dus er is geen vervelende opening in het midden.

Poten Het geheel staat op 4 fraai uitgevoerde hoge sledepoten met een afmeting van 20x20x10 cm. ?


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|