Informatieve lezing over hulp en genezing langs geestelijke…

prijs
gratis
datum plaatsing
26-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Bruno Gröning Vriendenkri…
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2012
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
010-4764225
gezien
1 x
snelcode info
1970897

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Uitnodiging
Voor een openbare lezing in Rotterdam
Genezing – een eenvoudige en natuurlijke weg

De lezing met het thema „Genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning“ vindt plaats op zondag 27 januari 2013 van 14.00 tot 16.00 uur in de Willebrordsoos, Vrijenbansestraat 50, 3037 VZ, Rotterdam-Noord.

Basis voor de lezing is de leer van Bruno Gröning (1906-1959), in wiens aanwezigheid buitengewone genezingen gebeurden; verlamden konden hun rolstoelen verlaten, blinden weer zien. Hij sprak over het bestaan van een hogere kracht, die het fundament is van alles wat leeft en genezing kan geven.

Bruno Gröning noemde deze universele kracht die voor alle mensen vrij ter beschikking staat „Heilstrom“ of Goddelijke kracht. Eén van zijn kernuitspraken luidt: „Er bestaat geen ongeneeslijk – God is de grootste arts.“ Deze uitspraak blijkt tot de dag van vandaag waarheid te zijn.

De Bruno Gröning-Vriendenkring zet het werk van Bruno Gröning voort en is op alle continenten aanwezig. Duizenden mensen zijn reeds door het regelmatig opnemen van de „Heilstrom“ volledig vrij geworden van psychische en lichamelijke belastingen. Daarbij zijn ook chronische of als ongeneeslijk benoemde ziekten, zoals bijv. Angina Pectoris, Osteoporose, verlammingen, depressies en veel meer.

Opgetreden genezingen worden binnen de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep van de Bruno Gröning-Vriendenkring opgeschreven en aan de hand van diagnoses van onafhankelijke artsen zorgvuldig gecontroleerd en gedocumenteerd.

Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Na de lezing bestaat de mogelijkheid tot persoonlijke gesprekken. De toegang is gratis, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Contact: tel. 010-4764225
Internet: http://www.bruno-groening.org/nederlands
http://www.youtube.com/watch?v=QJH3aYAm0Hc
http://www.youtube.com/watch?v=z-euPng5thQ&feature=related

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest