REIKI en NEI

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
30-09-16
adverteerder
bakker
type
aangeboden
adverteert sinds
20-08-2013
plaatsnaam
Enkhuizen / Stede Broec / Drechterland
telefoon
0228319195
gezien
1 x
snelcode info
2800160

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

NEI

NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE (NEI)
De NEI-methode biedt een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen. Met behulp van spiertesten en communicatie met het onderbewuste wordt duidelijk wat er in het verleden gebeurd is dat je er nu van weerhoudt een volledig functioneel en gelukkig leven te leiden. NEI kan je bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling.De cellen in je lichaam hebben een geheugen van elk detail van je leven. Soms raken onopgeloste zaken op de achtergrond van je gedachten zonder dat je er nog bewust van bent. Deze zaken kunnen echter je gezondheid beïnvloeden. Met NEI brengen we de onverwerkte zaken aan het licht en gebruiken we een simpele techniek waarbij de linker en de rechter hersenhelft in communicatie raken. Dit bevrijdt het zelfhelende vermogen van het lichaam en maakt verandering mogelijk.

NEI is een krachtige methode die succesvol is gebleken bij vele uiteenlopende klachten zoals concentratieproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, ongelukkige relaties nagelbijten, roken, overgewicht, psychosomatische klachten, hoofdpijnen, eczeem en stress
Deze behandeling word gedaan door Jolanda

ReikiBehandelingen worden gedaan Jolanda

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling wordt de client in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning.
Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Vindt de cliënt het onplezierig om direct aangeraakt te worden houdt de behandelaar zijn handen enige centimeters boven het lichaam. Intieme aanrakingen en alle posities die de cliënt als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Om een Reikibehandeling te ontvangen hoeft men niet ziek te zijn. Het ontvangen van Reiki kan ook ervaren worden als een rustgevend moment voor degene die de behandeling ondergaat.

Deel deze advertentie met:
|