Aardbeien> soorten met heerlijke sappige vruchten!

prijs
€ 0,45
datum plaatsing
30-12-16
conditie
nieuw
adverteerder
Richard
type
aangeboden
adverteert sinds
26-02-2016
plaatsnaam
Venhuizen
telefoon
06-13795634
gezien
1 x
snelcode info
6881850

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Wij hebben diversen soorten aardbeien staan die speciaal geselecteerd zijn op smaak en vrucht.
Een echte heerlijke aardbei die zeer sappig en zoet van smaak is.!

Deze soorten hebben midden grote vruchten van 35/45 mm. groot. Vruchten geven een heerlijke aromatische geur af. De smaak is fris, zoet en heel sappig. Het zijn kruis bestuivende aardbei, dus er moeten wel ander varianten in de buurt staan. Een Juni (seizoen) aardbei die goed resistent is tegen schimmel ziektes. Winterhard tot wel -25 gr. Deze aardbeien vruchten zijn dus echt super lekker van smaak en heerlijk om Smoothie of Milkshake van te maken zonder daar extra suiker aan toe te voegen.

Mineralen en vitaminen
Het bijtje is een uitstekende bron van vitaminen. 100 Gram aardbei is genoeg voor de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) voor vitamine C. Daarnaast zit er ook vitamine B5, B6, B11(foliumzuur) en K in het aardbeitje. Deze heerlijke rode vruchtjes bevatten voorts de mineralen mangaan, kalium, magnesium en jodium.
De aardbei is goed voor je botten. Het bevat vitamine K en de mineralen magnesium en kalium. Deze drie fytonutriënten zijn goed voor de instandhouding van botweefsel. Het hoge vitamine C gehalte zorgt ervoor dat aardbeien uitstekende bestrijders zijn van vrije radicalen en het immuunsysteem in optimale conditie houden. Vrije radicalen zijn de veroorzakers van veel ziektes. Ze tasten onder andere cellen en het DNA aan. Het lichaam herstelt dat zelf met antioxidanten uit fruit en groente. Vitamine C uit de aardbei is zo een antioxidant die meehelpt kankervorming te voorkomen. Hierdoor is de aardbei sterk bloed reinigend, licht laxerend en opbouwend. Ze heeft een stimulerende werking op de nieren, lever en stofwisseling en kan als aardbeienkuur ingezet worden bij artritis, reuma en jicht. Niet alleen de vrucht bevat genezende eigenschappen, maar ook de bladeren. Zo kan deze dus worden gebruikt voor het maken van thee. De aardbei kan dus ingezet worden bij een ruim spectra aan kwalen en ziektes. Ook wordt er beweerd dat de aardbei het libido verhoogd… Doordat de aardbei bloedzuiverend is, heeft deze ook haar effect op de huid. Een aftreksel van de aardbeiblad kan hierdoor een positieve werking hebben tegen eczeem, pijnlijke ogen en zweertjes of strontjes op de oogleden. In aardbei zit niet directe vitamine A, maar deze wordt wel aangemaakt door de caroteen die in deze vrucht voorkomt. Wist je dat deze vitamine een positief effect heeft op de ogen? Net als wortels zorgt dus ook de aardbei voor een goed gezichtsvermogen. Ook wordt de aardbei wel eens gebruikt tegen overmatig zweten, abortus en menstruatieproblemen. Het blad van de aardbeienplant bevat veel looistoffen en bevordert hierdoor de wondheling. Een kompres van verse aardbeienbladeren kan dus gebruikt worden bij open wonden, zweren en roodheid.

Soorten juni draagers; Asmandine / Christine / Elsanta / Florence / Framberry Purple Fresh® / Honeoye / Juiceberry Red Delicious® / Korona / Lambada / Malwina / Pineberry White Dream® / Polka / Senga Sengana enz.
Doordragende soorten:
Amandine / Mara des Bois / Ostara / Seasonberry Surprise® Rose bloemen / Sesonberry Cassablanca® Witte bloemen. / Seasonberry Attraction® Rode bloemen / Sweet Eve.

Wortelgoed 25 stuks voor 11,25 Juni dragers en wilt u doordragers hebben kosten deze 12,95 per 25 stuks.
Deze plantjes kunt u zelf overpotten in een sierpot of balkon bak of in uw tuin.

Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten zijn 6,95 en voor België 9,95 tot 30 kg.
Besteld u meer dan 300 plantjes dan betalen wij de verzendkosten.
Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes met diversen tips hierbij wat je allemaal kunt doen om een mooie plant in de tuin te hebben die veel vruchten geeft.

Deze aardbei is een eetbaar sieraad die past op ieder balkon en in elke tuin!
Een heerlijke aardbei goed voor dessert.
Hij smaakt zo lekker dat je ervan blijft smullen...!
Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten kleinfruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons.

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!

Deel deze advertentie met:
|