DG068*zeer luxe appartement voor 3p.

prijs
€ 145
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
65 x
snelcode info
1717819

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dit zeer luxe appartement is gelegen in Zuidwest Drenthe bij het nostalgische drenthse dorp Havelte. Een gebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Schilderachtige dorpen als Havelte, Dwingeloo, Ruinen en Vledder met Saksische boerderijen tussen oude bomen. Hier wordt u nog vriendelijk gedag gezegd, door de plaatselijke bevolking, ook al kent men u niet. Havelte is een lommerrijk dorp dat centraal ligt in het zuidwesten van Drenthe. Havelte kent de gemoedelijke sfeer die kenmerkend is voor dorpen in Drenthe.

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG104 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ??


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/638634


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...