DG086* 6p. luxe finse bungalow

prijs
€ 188
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
45 x
snelcode info
1717824

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Onze bungalows zijn gelegen op een klein en zeer rustig park. (Slechts 36 Finse bungalows). Het park ligt aan de rand van het dorpje Hulshorst,een dorpje op de noordwest Veluwe, tussen Nunspeet en Harderwijk. Landelijk gezien dus zeer centraal. De grote variatie van de diverse landschappen als heide, uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en de weidegebied langs het Veluwemeer, lenen zich uitstekend voor de diverse vormen van recreatie. Een uitgestrekt en prima onderhouden fiets- en wandelpadennet behoort hier . toe. Onze prachtige luxe 6 persoons Finse bungalows zijn nagenoeg gebouwd zoals het ook in Finland gebeurd en ademen een zeer warme en romantische sfeer uit. Ze zijn dus geheel van hout, hebben geen gas voor de verwarming maar elektra, zijn erg goed ge?soleerd, hebben vloerverwarming en zijn van alle gemakken voorzien.

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG086 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ??


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/638684


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...