DG233*25p. groepsaccommodatie in Vierhouten

prijs
€ 800
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
53 x
snelcode info
1718081
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Op ??n van de mooiste plekjes van de Veluwe, tussen de naald- en loofbossen, ligt het toeristische dorpje Vierhouten (gemeente Nunspeet, Gelderland). Aan de rand van het dorp ligt vakantie- en gastenverblijf "Veluwerhof". Waar vandaan u eindeloos kunt fietsen en wandelen door de bossen of over de heide. De kans is groot dat u daarbij wild ziet, zoals wilde zwijnen of edelherten. In de bossen, bij Vierhouten, kunt u een bezoek brengen aan "Het verscholen dorp", een reconstructie van onderduikerhutten uit de Tweede Wereldoorlog. Ook het recreatiegebied de Zandenplas ligt op fietsafstand waar in de zomer een frisse duik verkoeling kan brengen. Ook een bezoek aan Dolfinarium Harderwijk, Apenheul of het paleis het Loo is de moeite waard. De groepsaccommodatie van de Veluwerhof biedt plek tot max. 25 personen. Er zijn twee luxe keukens, een sfeervolle eetkamer en twee zitkamers. Met vijf badkamers en vijf toiletten zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig. De vijfentwintig slaapplaatsen zijn verdeeld over negen slaapkamers. De accommodatie is op onderdelen aangepast voor (m)in(der)validen, zoals de ruime badkamers, die daardoor ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. In de accommodatie zijn brede deuren en geen drempels. Door deze aanpassingen is de accommodatie ook uitstekend geschikt voor zorggroepen.

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG104 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ??


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/639295


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|