Lounge Bath, Aluminium hot tub vierkant hottub

prijs
€ 2.995
datum plaatsing
19-04-14
conditie
nieuw
adverteerder
Lounge Bath
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2013
plaatsnaam
Steenwijk
telefoon
0620844859
gezien
60 x
snelcode info
3163812

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Zwembaden

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Lounge Bath, aluminium hot tubs.
Nieuw ontwerp een vierkante laag zit/lig bad met schuine wanden/rugleuningen van 200x200x60cm.

PRIJS: € 2.995,-
inclusief: coating, kachel, deurtje, hittebestendige glasplaat, schoorsteen, regenkap, hitteschild, tafel rondom schoorsteen, isolatie rondom en onder hot tubs, houten ombouw en opzet rand.(onbehandeld)

Zeer vernieuwend buitenbad van aluminium, gestookt op hout!

Voordelen aluminium:
- duurzaam
- geen houtrot, lekkages of schimmels
- snelgeleider van warmte
- makkelijk hygiënisch, snel schoon te maken
- lage instap
- onderhoudsarm
- licht in gewicht (ca. 100 kg. leeg, zonder plankdelen)
- inhoud: 1000 ltr.

Om aan de vele vragen te voldoen hebben we een nieuw ontwerp van het Lounge Bath ontwikkeld. Een laag, vierkant buitenbad, deze past door een standaard deur opening, het lig/zit bad en is ook erg geschikt voor kleine kinderen als zwembad ca. 1000 ltr. water inhoud, snel opgewarmd en de perfecte afmetingen om overal geplaatst te worden!

Dit lig/zit bad heeft alle voordelen van aluminium wat erg gewaardeerd wordt. De binnenkant wordt gecoat, het bad wordt in zijn geheel geïsoleerd om het water ook in een strenge winter goed op temperatuur te houden.

‘Creëer je eigen Wellness’

Uniek is dat de opening van de kachel aan de buitenzijde zit, geen hekje of extra ruimte inneemt in het bad en je de kachel als openhaard bij een tuinzit kunt gebruiken, zo kun je extra genieten van de warmte, het zichtbare vuur, de geur van knetterend brandend hout.

Een 2-delige isolerende afdekmat liggen op het water (licht in gewicht) zorgt ervoor dat tijdens opstoken en na gebruik uw water zoveel mogelijk op temperatuur zodat u er volgende dag met iets bijstoken er zo weer van kunt genieten. Tevens houdt de afdekmat invallend blad tegen zodat dit niet in uw water terecht komt.
Ook onder de vervangbare plankdelen en onder het bad is gebruik gemaakt van isolerend materiaal.

Het binnenbad wordt gecoat met een speciale poeder-coating, deze Ralkleur kunt u zelf uitkiezen en is dus aan te passen aan uw wensen!

Het Lounge Bath zit/ligbad biedt zitplaatsen voor ca. 4 personen, heeft een afmeting van 200x200 cm. (buiten) de hoogte is 60 cm. (lage instap) inhoud ca. 1000 ltr. water, de schoorsteen wordt stijlvol afgeschermd ivm uw veiligheid en dat van uw kinderen. De vierkante hot tub heeft schuine rugleuningen.

In het Lounge Bath is, rondom de schoorsteen, een tafeltje gebouwd voor een gezellig hapje of drankje bij eventueel kaarslicht.

Het Lounge Bath ontwerpt en bouwt professionele aluminium hottubs in Nederland, Steenwijk, zowel seriematig voor bedrijven, Bungalowparken, Chalets, Bed en Breakfast, Vakantie huizen, als voor particulieren.

Opties:
- zandfilterpomp
- gaasafdekking (waterdoorlatend)
- isolatie afdekmat op het water (voor behoudt temperatuur)
- houten kist (onbehandeld, past zandfilterpomp in)

Like ons op facebook.

TV:
Er zijn opnames gemaakt door RTL4 we waren te zien in het tv programma Wist je dat? kijk op onze website.

Openings tijden:
maandag - vrijdag:  8.00 - 17.00 uur
zaterdag:  12.00 - 16.00 uur
zon en feestdagen: gesloten

Bel gerust om een afspraak te maken voor meer informatie en de baden te bekijken, zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken voor goede informatie en uitleg.

Adres:
Lounge Bath
Koematen 6
8331 TK, Steenwijk
Tel: 06 20 8448 59

Trefwoorden: Lounge Bad, hot tub, hottub, hottubs, ontspannen, relax, cederhout, blok hut, tuin, verbouwen, vuren, gas, hot tub, hottub, hottubs, jacuzzi, spa, aluminium hottub, zwembad, lounge, warm water bad, houten hottub, vakantiewoning, vakantie, bungalow park, te huur, chalet, hottub op boot, aanbieding, korting, actie, tuin inrichting, vakantie huis, Bed en Breakfast, tuin interieur, verbouwing, ontwerper, architect, design, whirlpool, hot tub in tuin, bubbels, jets, nozzle, vierkant buitenbad, vierkant, bubbelbad, kinder bad tuin meubels hout
 

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Jacuzzi, Hot Tub of Spa
 ● Hoogte: Minder dan 80 cm
 ● Lengte: Minder dan 200 cm
 ● Breedte: Minder dan 200 cm
 ● Vorm: Vierkant

ADVERTEERDER:
Naam: Lounge Bath
Tel: 0620844859
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2834227/ko


Lounge Bath, aluminium hot tubs.
 
Wilt u heerlijk ontspannen in uw tuin en thuis, creëer je eigen Wellness met een Lounge Bath.

Voordelen Aluminium hottub:
- duurzaam, robuust en onverwoestbaar
- geen houtrot, lekkages of schimmels
- hygiënisch en snel schoon te maken
- snelgeleider van warmte
- onderhoudsarm
- licht in gewicht
- vervangbare plankdelen

Opening kachel:

Uniek is dat de opening van de kachel aan de buitenzijde zit, geen hekje of extra ruimte in neemt in het bad en je de kachel als openhaard bij een tuinzit kunt gebruiken.

2 delige isolatie afdekmat

Een 2-delige isolerende afdekmat zorgt ervoor dat invallend blad niet in uw water terecht komt, tevens houdt de afdekmat na gebruik uw water zoveel mogelijk op temperatuur zodat u er volgende dag met iets bijstoken er zo weer gebruik van kunt maken.
Ook onder de vervangbare plankdelen is gebruik gemaakt van isolerend materiaal.

De aluminium hot tub biedt zitplaatsen voor ca. 6 personen heeft een doorsnede van 190 cm. de hoogte is 100 cm. inhoud ca. 1600 ltr. water, de schoorsteen wordt stijlvol afgeschermd ivm uw veiligheid.

In de aluminium hottub is, rondom de schoorsteen, een tafeltje voor een gezellig hapje of drankje bij eventueel kaarslicht.
 
~Creëer je eigen Wellness ~

Wij ontwerpen en bouwen professionele aluminium hottubs in eigen fabriek in Nederland zowel seriematig voor bedrijven, Bungalowparken, Chalets, Bed en Breakfast, Vakantie huizen, als voor particulieren.

NIEUW:
Eeen hot tub in een stenen kooi/korf-constructie, vierkante hot tubs afm. 180x180x60cm. Voor meer info zie website.

 Op TV:
Bij RTL4 waren we te zien in het programma Wist je dat? kijk op de website voor het filmpje.
 
Voor meer informatie en prijzen vraag via mail naar de website. Ook hebben we vierkante hottubs afm. 180x180x60 cm vanaf € 2.995,- 

Bel gerust om een afspraak te maken voor meer informatie en de baden te bekijken, zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken.

Adres:
Lounge Bath
Koematen 6
8331 TK, Steenwijk
tel: 06 20 8448 59.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
zaterdag: 12.00 - 16.00 uur
zondags: gesloten


zoekwoorden:vakantie huis woning vakantie bungalow landhuis villa te huur te koop wellness Nederland België Luxemburg hot tub, hottub, jacuzzi, spa, aluminium hottub, zwembad, lounge, sauna warmwaterbad, houten hottub, vakantiewoning, vakantie, bungalow park, te huur, chalet, hottub op boot, lounge, aanbieding, korting, aktie, bath, bad, tuin interieur, verbouwing, swimming spa, bad, stenen kooi constructie, rooster, vakantie,nozzels, bubbelbad, buitenbad, hout, sauna, blokhut, prieel.

Deel deze advertentie met:
|