Zelfstandig werkend kok (m/v)

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
28-09-16
adverteerder
Hotel de Lindeboom
type
gevraagd
adverteert sinds
17-08-2006
plaatsnaam
Texel
telefoon
0222-312041
gezien
720 x
snelcode info
4698940

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij hebben de volgende vacature:

• Zelfstandig werkend kok

Het betreft hier een fulltime dienstverband. Wij bieden een collegiale, sfeervolle werkomgeving, salaris conform horeca CAO, diverse cursus- en trainingsmogelijkheden, personeelskorting etc..

Interesse? Stuur dan een mail naar: marco@lindeboomtexel.nl met hierin: wie je bent, wat je kunt en vooral ook wanneer, of gebruik het formulier op onze website: http://www.hotelgroeptexel.nl/vacatures/

Meer informatie over de lindeboom? Kijk dan op www.lindeboomtexel.nl of www.facebook.com/hoteldelindeboom

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hotel de Lindeboom is gelegen in het historisch centrum van Den Burg, heeft 49 hotelkamers, drie overweldigend karakteristieke vergaderzalen, restaurant Het Schoutenhuys, Brasserie de Lindeboom en een schitterend terras welke is opgenomen in de Misset Terras Top100 van 2014, 2015 én 2016. 

In juni is de verbouwing/uitbreiding afgerond waarbij behalve 24 nieuwe en extra kamers ook de gehele begane grond is gerenoveerd. In de twee restaurants schotelen onze koks het beste van Texel voor. Proef de verrassende à la carte menu’s of ga op culinair avontuur met warme en koude ‘Gerechies’.

Deel deze advertentie met:
|