Boek: Stefanie Bond - Wie van de drie

prijs
bieden
datum plaatsing
04-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Monique
type
aangeboden
adverteert sinds
25-10-2005
plaatsnaam
Den Burg
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
5170145

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Na een ongeluk belandt Raymond Carmichael in het ziekenhuis. Bij de balie melden zich drie vrouwen, die alle drie om het hardst beweren zijn echtgenote te zijn Raymond krijgt de schrik van zijn leven wanneer het trio aan zijn bed verschijnt. Hij overlijdt ter plekke aan een hartaanval. Nader onderzoek wijst echter uit dat iemand hem heeft vermoord. De politie heeft geen enkele moeite met het aanwijzen van de hoofdverdachten. Maar wie van deze dames was zo koelbloedig?

Beatrice, blond, bijna in de overgang en briesend van woede. Diep geschokt moet zij na eenentwintig jaar huwelijk toegeven dat Raymond absoluut niet te vertrouwen was.
Natalie, huisarts met een goedlopende praktijk en volmaakt tevreden met haar leven. Tot ze ontdekt dat Raymond tijdens hun zevenjarig huwelijk over alles gelogen heeft.
Ruby, de bloedmooie stripteasedanseres. Er is een baby op komst. Hoe moet dat nu verder?

De vrouwen houden stug vol niets met de moord te maken te hebben. Om hun onschuld te bewijzen moeten zij de moordenaar zien te vinden. Dat vereist samenwerking – een wellicht onmogelijke opgave. Want kunnen Bea, Natalie en Ruby elkaar echt vertrouwen?

286 pagina’s
Jaar uitgave: 2004
Harde kaft
Voormalig bibliotheekboek, in goede staat, alleen vergeelde pagina’s.

Deel deze advertentie met:
|
Druk, druk, druk? Lees!
Boekie-zoek? Koopplein!