Zeilboot type Flits. incl. trailer

prijs
t.e.a.b.
datum plaatsing
05-10-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Robbert
type
aangeboden
adverteert sinds
27-09-2014
plaatsnaam
Oosterend
telefoon
31612630845
gezien
43 x
snelcode info
5399229

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Leuke zeilboot type flits. Compleet incl. trailer met verlichtingsbalk.
Zeer mooie en snelle jeugdzeilboot, type Flits. Kan zo gebruikt worden.
Onze Flits met de naam Shark. Is goed onderhouden.
Lengte: 3,6 m
Breedte: 1,4 m
Diepgang: 0,65 m
Rompmateriaal: Bruynzeel mahonie hechthout
Gewicht: +/- 70 kg
Rompvorm: Knikspant
Besturing: Helmstok
Kielsoort: Midzwaard
Inclusief aanhanger. Kan zo mee.
De zeilboot is natuurlijk compleet:
- een set zeilen, lijnen, landvast. hoosbakje
- fenders voor de voor en zijkant
- luchtkussens voor extra drijfvermogen
- dektent voor staande mast (als je hem een tijdje in de haven wil laten liggen.
- wegtrailer incl. verlichting
Deze zeilboot is zeer geschikt om te leren zeilen. Stabiel en niet om te krijgen. Als dat wel gebeurd is hij eenvoudig weer te keren en door de zelf lozers aan de onderkant is het water er zo weer uit (tijdens het zeilen. Aan de achterkant zitten spiegel bungs waar mee je de boot op de trailer eenvoudig kan leeg laten lopen. Dit is vooral handig als je de boor even wast of ook het laatste beetje water uit de boot wil hebben.
We verkopen de boot omdat we er te weinig tijd meer voor hebben. Dat is zonde voor een boot. Daarnaast zijn onze kinderen er ook wel uit gegroeid. Dat wil weer niet zeggen dat je ook als volwassen zeiler geen plezier kan hebben met een Flits. Vooral het sportieve zeilkarakter is een uitdaging. Wij hebben er veel plezier van gehad en hebben altijd goed voor onze boor gezorgd.

De kuip is bij de spiegel 60 cm en bij het zwaard 95 cm en in de lengte 240 cm. De flits is ontworpen om wedstrijden mee te varen. Daarom is de zwaardkast niet hoog en kan je makkelijk van stuur naar bakboord als fokkenist. Vaar je alleen dan kan je makkelijk de fok bedienen of zonder fok varen.

Natuurlijk willen wij de nieuwe zeilers best een keer helpen met het optuigen of samen een keer gaan varen.

De vraagprijs is €800,00 we wachten je bod af.

Als je echt geïnteresseerd bent mag je natuurlijk ook even komen kijken bij ons in Heerhugowaard of een keer proefvaren.
Op youtube staat ook een mooi filmpje als je wil zien wat een flits allemaal kan kijk naar “Flits zeilen promo filmpje” er staan nog meer filmpjes als je flits als zoek word in voerd

We hebben voor meer prijs ook nog een elektrische buitenboordmotor (€200,00 en redvesten vanaf €7,50, wetsuits vanaf €10,00

Deel deze advertentie met:
|