Boek: Ciske de Rat trilogie

prijs
€ 10
datum plaatsing
02-12-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Monique
type
aangeboden
adverteert sinds
25-10-2005
plaatsnaam
Den Burg
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
6125838

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Piet Bakker – De complete Ciske trilogie

Ciske Vrijmoeth, alias De Rat, is de hoofdpersoon van drie romans van de Amsterdamse journalist en schrijver Piet Bakker.
De belevenissen van het straatjochie Ciske hebben vele honderdduizenden geboeid en gegrepen. Het verscheen dan ook in meer dan tien landen in vertaling, en in 1984 werden Ciskes avonturen voor de tweede keer verfilmd.

CISKE DE RAT is het verhaal van het onhandelbare joch, dat alleen bij de Burgerlijke Stand bekend is als Ciske Vrijmoeth. Voogdijraad, kinderbescherming, de ene school na de andere – niets kan Ciske in bedwang houden, tot hi in de klas komt bij meester Bruis, de enige die Ciske weet te temmen.

CISKE GROEIT OP vertelt de verdere lotgevallen van de kwajongen die door een fataal toeval zijn moeder doodt. Na het ondergaan van de straf volgt de moeilijke tijd van aanpassing aan de wereld buiten de tuchtschool, die hem vol onbegrip tegemoet komt. Enkelen zijn echter nog steeds bereid hem te helpen in zijn nieuwe bestaan.

CIS DE MAN rondt de trilogie af. Uit de Rat is nu een man gegroeid die, strijdend voor zijn vaderland, de dood kalm en vastberaden onder ogen ziet. Indrukwekkend en ontroerend vertelt de schrijver over korporaal Vrijmoeth die strijd levert in de Grebbelinie. Ciske maakt zijn eens begane misdaad dubben en dwars goed.

620 pagina’s
Jaar uitgave: 1984
Zachte kaft met een foto uit de film op de voorkant.
In goede staat. De pagina’s zijn wat vergeeld, maar het boek is in ongelezen staat.

Deel deze advertentie met:
|
Druk, druk, druk? Lees!
Boekie-zoek? Koopplein!