Patronen om uw kleding te pimpen.

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
22-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Cindy
type
aangeboden
adverteert sinds
05-04-2013
plaatsnaam
Tiel
telefoon
n.v.t.
gezien
3 x
snelcode info
2334949

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Ik ontwerp en snij patronen
welke gebruikt kunnen worden om saaie kleding stukken mee te verfraaien of misschien leuk als gepersonaliseerd cadeau. Deze folies snij ik met een daarvoor bestemd apparaat.
Vele soorten afbeeldingen en teksten mogelijk.

Deze patronen kan u zelf op een t-shirt persen met een strijkbout.

Voordat u de flex- flock folie op uw T-shirt aanbrengt is het verstandig om het eerst te persen/strijken gedurende 20 sec. (dit om het vuilafstotende laagje dat er tijdens de fabricage op wordt aangebracht te verwijderen). Dit bevorderd het hechten.

De gemiddelde tijd voor de kleuren flexfolie is ongeveer 18-25 sec. bij 160-170 graden. De gemiddelde tijd voor de flockfolie is ongeveer 35-40 sec. bij 170-180 graden .

Leg het patroon op de gewenste plaats, leg daar op een vel keukenrol of bakpapier.
Ga nu met je strijkbout het patroon erop persen, door u strijkbout gedurende het bovenaangegevn seconde op uw patroon te drukken en dan diverse keren de bout te verplaatsen en dit te herhalen.

Verder is het belangrijk om tijdens het strijken de strijkbout NIET te bewegen!!!! Ook dient u rekening te houden met het feit dat als u een stoomstrijkijzer gebruikt de stoom moet worden UITGEZET, en dat de gaatjes van de strijkzool zorgen voor een minder goed resultaat dan met een gladde strijkzool.

Als de transferlaag is afgekoeld dan deze voorzichtig verwijderen. Heeft de folie niet goed gehecht, herhaal het proces dan nogmaals.

* de glitterfolie en de spiegelfolie zijn niet geschikt voor het gebruik met het strijkijzer!


Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties.


Groetjes Cindy

Deel deze advertentie met:
|