Sena 3S Bluetooth Headset - Wired Microphone Kit

prijs
€ 109,95
datum plaatsing
09-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
GoParts
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2015
plaatsnaam
Tiel
telefoon
0344626405
gezien
15 x
snelcode info
6447971

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Motoren > Onderdelen > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
De Sena 3S is een Bluetooth 3.0 stereo headset met Bluetooth intercom voor motorrijders. De Sena 3S kan worden gekoppeld aan een navigatiesysteem of een Bluetooth mobiele telefoon.

Je kunt stereo muziek luisteren en full-duplex intercom conversaties houden met een passagier of andere motorrijder.

Het is belangrijk bij het gebruik van een Bluetooth headset dat de headset verbonden blijft.

Alle Sena headsets hebben standaard Bluetooth 3.0 technologie die het mogelijk maakt om je navigatieaanwijzingen te horen, draadloos te kunnen bellen of muziek te beluisteren.

Ook het draadloos communiceren met een passagier of andere motorrijder (maximale afstand 200 m) via Bluetooth is mogelijk.


Eenvoudig ontwerp
De Sena 3S beugelmicrofoon heeft bij de microfoon het eenvoudig te bedienen tweeknopsbedieningspaneel, bij de plakmicrofoonversie is dit paneel apart te bevestigen. De speakers, microfoon en het bedieningspaneel kunnen eenvoudig worden bevestigd in de helm.

Geluidskwaliteit
De geluidskwaliteit van de headset is een belangrijke wens voor het maken van een keuze voor een headset. Alle Sena producten zijn voorzien van speakers met kristalheldere en natuurlijke geluidskwaliteit. De set heeft een geïntegreerde audio booster die zorgt voor voldoende geluid ook in een lawaaiige omgeving. Het ingebouwde geluidsreductiemechanisme en het audio boosting systeem zorgen ervoor dat je de headset helden en luid kunt horen

Firmware updates
Voor Sena headsets komen er met enige regelmaat nieuwe firmware updates uit, die na registratie kosteloos op de headset geladen kunnen worden. De updates zorgen ervoor dat de Sena 3S optimaal gebruikt kan blijven worden met up-to-date functionaliteiten en mogelijkheden in deze tijden van snel wijzigende Bluetooth- en smartphoneontwikkelingen.

Stemaanwijzingen
De Sena 3S geeft gesproken aanwijzingen over de status van de headset. Dit is echter niet Nederlandstalig, maar je kunt de headset instellen op Engels of Duits.

Eigenschappen
- Bluetooth 3.0
- Intercom mogelijkheid maximaal 200 meter (zeker voldoende voor rijder/duo, voor motor-naar-motor niet echt geschikt)
- A2DP
- Geïntegreerde versterker, die echt voor voldoende volume zorgt.
- 8 uur spreektijd en 7 dagen standby; 2,5 uur laadtijd
- Firmware is te updaten


ADVERTEERDER:
Naam: GoParts
Tel: 0344626405
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4788030/ko


Geen verzendkosten boven € 50   

Snelle leveringen 

7 dagen zichttermijn  

Gratis omruilen  

Laagste prijs garantie

Bekijk onze grote selectie van aftermarket motorfiets onderdelen voor de meeste OEM-merken hier bij Motorpartsonline Deze site is ontworpen om u zo makkelijk mogelijk de onderdelen die u nodig te vinden.

De merken die wij voeren zijn, KenN, Sena, Remus, Optimate, Ferodo, Kettingsets van DC, RK en Regina, Tourmax, en nog veel veel meer.

Motorpartsonline biedt u de top motorfiets onderdelen merken in de industrie.

 

 

Deel deze advertentie met:
|