Nu tijd voor vijverbacterie van natural Aquatic

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
04-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
koicentrum-grovestins
type
aangeboden
adverteert sinds
07-11-2012
plaatsnaam
Burgum
telefoon
0511462979
gezien
6 x
snelcode info
6905144

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Vijvers en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Tijd voor bacteriën.

Je zou het niet zeggen met sneeuwbuien en nachtvorst maar de vijver begint zich weer te ontwaken.

En dan is het tijd voor bacteriën! Ja echt de in de BacterialActivator geactiveerde bacteriën van de BiotaComplete zijn al actief bij 5c. De activiteit is laag maar ze zijn er. Je kan natuurlijk wachten totdat je de eerste ammoniak pieken krijgt maar dat is weer niet verstandig. Heeft hetzelfde effect als je met een Kh van 2 gaat wachten op een Ph crash en daarmee een groot deel of al je vissen gaat verliezen. Zelf weten maar u bent gewaarschuwd.

Dus blijf ook de Kh meten!!! En indien nodig verhoog m naar minimaal 6.

Als de temperatuur hoger wordt en u gaat de vissen  weer meer voeding geven wordt er meer Kh verbruikt!! Dit kan tot een Ph crash leiden(Het verbranden van je vissen door zuren). Maar ook het ammoniak kan oplopen, hierdoor kunnen de vissen dan weer kieuwverbranding of beschadiging oplopen. Als de Kh te laag is stagneert de werking van bacteriën, deze gebruiken de Kh als energiebron. En hierdoor wordt ammoniak minder afgebroken.

Wist u dat tijdens het activeren van de BiotaComplete er zuren worden gemaakt die direct ammoniak verlagen? En hierdoor ook de Ph stabiliseren?

 

Waarom geactiveerde BiotaComplete?

Door het activeren van de bacteriën ontstaat er een unieke levende bacterie mix. Door het activeren van de bacteriën onder de juiste omstandigheden en met toevoeging van zowel enzymen als nutriteiten, vitaminen mineralen en koolhydraten werkten de Complete bacteriën gewoon harder en groeien ze sneller sneller! Complete bevat zowel nitrificerende en denitrificerende bacteriën, een mix die in geen enkel ander product te vinden is. Bovendien bevat Complete facultatieve bacteriestammen die zich kunnen aanpassen aan zowel aërobe of anaërobe omstandigheden

Door zijn grote verscheidenheid aan verschillend stammen bacteriën actomiceten schimmels is de BiotaComplete een totaalproduct te gebruiken zowel als opstart en onderhoud van tuinvijvers. Voor in het filter en in de vijver zelf.

 

En vergeet ook nu de Kh niet.

Wat maakt Rock Kh nu anders?

De producten die nu aangeboden worden bevatten vaak niet het totaal aantal hardheidvormers. Ze bevatten vaak 1 element, die na het meten wel een juiste Gh of Kh aangeven, Deze producten voegen niet het totaalplaatje toe. Hierdoor is de balans snel verdwenen en zakt de hardheid ook weer snel. Vaak reageren de enkelvoudige stoffen met elkaar waardoor en verbindingen ontstaan die ongewenst zijn. Aangezien er op deze verpakkingen nooit staat wat je toevoegt

weet je dat ook niet wat je toevoegt. Rock is ontwikkeld voor de natuurlijke behoefte van het water en niet alleen voor je testset!

 

Rock Kh bevat Calcium, Magnesium, carbonaat, waterstofcarbonaat, natrium, kalium, SiO, sporenelementen.

 

 

Toch hopend op mooier weer, maar ja we zijn nog maar in begin maart, wel de belangrijkste tijd voor de vijver!

 

Voed niet alleen uw vissen maar voed ook het filter!

Biota Bacterial activator inclusief biota complete  57,50 

Biota complete  voor 200.000 liter vijverwater  34,50

Rock GH/KH  1250 gram 14,95   voor 3 DH 10.000 liter

Rock GH/KH 2500 gram 24,95   voor 3 DH 20.000 liter

Rock GHJ/KH 6250 gram  44,95 voor 3 DH 50.000 liter

Rock GH/KH 12500 gram 74,95 voor 3  DH 100.000 lit

Koicentrum-grovestins


ADVERTEERDER:
Naam: koicentrum-grovestins
Tel: 0511462979
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5014393/ko

Deel deze advertentie met:
|