Support Web Developer regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
38 x
snelcode info
2492914

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wil jij jezelf ontwikkelen als webdeveloper bij Evident, het leukste fullservice internetbureau van de regio Utrecht?

Evident is een top 10 full service internetbureau ?n daarnaast het leukste bureau van Utrecht! Samen met ruim 65 collega's ga je meewerken aan online projecten voor topklanten als Danone, Microsoft, Hogeschool Utrecht en Staatsbosbeheer. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen met ambitie. We bieden een uitdagende functie met leuke collega's, mooie opdrachtgevers, grote projecten en onge?venaarde personeelsuitjes!

We zijn aan het groeien en daarom zijn wij op zoek naar een Support Web Developer (fulltime, 40 uur)

Functie omschrijving
Je maakt als webdeveloper onderdeel uit van het enthousiaste support team. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van changes, het oppakken van incidenten en het uitvoeren van deployments aan diverse websites. Daarnaast verzorg je proactief onderhoud voor een nog betere performance en uptime. We zoeken iemand die zorgvuldig werkt, proactief is en zich verantwoordelijk voelt voor de websites.

Wij maken gebruik van PHP en .NET. Daarnaast maken we voor de front-end gebruik van HTML, CSS3 en JQuery. Je werkt met onze content management systemen Kentico, WordPress, Sitecore en/of SharePoint. Je bent elke keer met wat anders bezig en dat maakt het werk afwisselend!?

Via masterclasses en training leer je werken met onze CMS systemen en indien nodig .NET.
Heb jij de motivatie om je werkgebied verder uit te breiden of te verdiepen, dan biedt Evident jou die mogelijkheid. Door middel van interne opleidingsprogramma's kun je jezelf ontwikkelen tot bijvoorbeeld CMS expert. Tevens biedt Evident je de mogelijkheid om certificaten te behalen.?
?


Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506700

Deel deze advertentie met:
|