HRM Software Consultant en Implementatie Co?rdinator regio…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
28 x
snelcode info
2496944

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

BCS HRM & Salarisadministratie is op zoek naar een HRM Software Consultant en Implementatie Co?rdinator om het volledige traject van begeleiding tot implementatie bij bestaande en nieuwe klanten te verzorgen.

BCS HRM & Salarisadministratie is een dynamische organisatie in 's-Hertogenbosch (circa 100 werknemers) en is gespecialiseerd in het uitvoeren en verwerken van salarisadministratie en HRM dienstverlening. Jarenlange diepte-investeringen in onze organisatie en het eigen ontwikkelde softwareprogramma hebben ervoor gezorgd dat wij een vooraanstaande positie innemen op de Nederlandse markt.

Productinnovatie speelt hierbij een belangrijke rol. Onder de 8.000 klanten bevinden zich zowel kleine ondernemingen als beursgenoteerde bedrijven.

De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een klantgerichte benadering en een slagvaardige afhandeling van zaken. De ambitieuze doelstellingen zijn erop gericht om bij de top drie van de markt te gaan behoren.

Functie profiel
Je verzorgt de volledige begeleiding van nieuwe en bestaande klanten bij het in gebruik nemen van onze HR modules en bent verantwoordelijk voor de daadwerkelijke implementatie en het geven van instructies aan gebruikers.

Je bent succesvol doordat je uitstekend de verwachtingen van de klant weet te sturen. Het betreft een zeer zelfstandige functie waarin je jezelf als volwaardig gesprekspartner weet te positioneren en waarbij je makkelijk schakelt tussen verschillende gesprekniveaus. Je weet de klantwensen te vertalen voor een optimaal gebruik van onze HR modules. Daarnaast pik je geluiden uit de markt op om deze te vertalen naar productverbeteringen die je in verschillende samenwerkingsverbanden weet te agenderen.

Je rapporteert periodiek over de voortgang, kwaliteit en resultaten richting de Sales Managers. Je stuurt tijdens de implementaties meerdere disciplines aan van Salaris- tot HR consultant.
Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506817

Deel deze advertentie met:
|