Technisch Commercieel Medewerker regio Breda

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
32 x
snelcode info
2503963

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Redenko zoekt een zelfstandige medewerker met goed technisch inzicht om relaties met onze klanten te verankeren en verder uit te bouwen.?

Redenko in Breda is gespecialiseerd in het leveren van producten en systemen op het gebied van warmtewisseling voor met name de utiliteitsbouw, de industrie, warmtedistributie en glastuinbouw. Redenko is vooral actief op de Nederlandse markt en is een onderdeel van de ZEN International Groep. Samen met de ZEN-zusterbedrijven biedt Redenko de optimale mogelijkheid om complete integrale systemen en projecten te realiseren op het gebied van energie efficiency en duurzaamheid. Website:

Wij zoeken een gemotiveerde en gekwalificeerde technisch / commercieel medewerker voor onze afdeling verkoop binnendienst. Het betreft een uitdagende functie waarbij de gehele keten vanaf aanvraag, advies, offerte tot orderbegeleiding tot je takenpakket horen.

Omschrijving functie:
In deze functie adviseer je klanten over toepassing van onze producten. Je geeft hiervoor telefonisch advies, maakt calculaties en verzorgt de offerte en de opvolging daarvan. In al je werkzaamheden bouw je aan een constructieve relatie met de klant. De functie van technisch / commercieel medewerker is onderdeel van een verkoopgericht team, waarbij de verkoop binnendienst, verkoop buitendienst en verkoopadministratie & logistiek effici?nt samenwerken om een grote klanttevredenheid te bereiken.

Verder behoren offerteopvolging, verkoop en klachtafhandeling tot je takenpakket.

Na een inwerkperiode wordt van de medewerker verwacht dat hij of zij zelfstandig aanvragen weet te behandelen en structurele klant relaties weet op te bouwen. De technisch / commercieel medewerker rapporteert aan het hoofd van de binnendienst.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507162

Deel deze advertentie met:
|