CNC-programmer - Draaien en frezen regio Zoetermeer

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
31 x
snelcode info
2503970

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Red Point Alloys (Zoetermeer) is op zoek naar een technisch onderlegde operator voor het bedienen van ons uiterst moderne CNC-gestuurde machinepark in een technisch hoogwaardige omgeving.

Red Point Alloys is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van afsluiters in de groeiende industrie van chemie, petrochemie en offshore. Met onze focus op engineering en fabricage van afsluiters met hoogwaardige materialen als titanium en nikkellegeringen hebben wij een sterke positie veroverd in een internationale nichemarkt.

Op ons kantoor in Zoetermeer, waar 42 medewerkers werkzaam zijn, worden onze producten ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd met behulp van een uiterst modern CNC-gestuurd machinepark. Al onze producten zijn maatwerk, en een groot deel van onze omzet wordt internationaal gegenereerd. Doordat wij een nichemarkt bedienen hebben we een sterke focus, en de komende jaren is onze strategie bepaald op stabiele groei.

Ter uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een fulltime CNC programmer met uitstekende technische vaardigheden.

De functie:
Als CNC-programmer - milling and turning ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van specialistische onderdelen in hoogwaardige materialen van enkelstuks tot kleine series. Je werkt samen met een klein team van specialisten, waarbinnen je zelfstandig programmeert en je CNC-machine bedient. Daarnaast voer je samen met je team controles uit om de kwaliteit van je producten te kunnen waarborgen.?
?


Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507168

Deel deze advertentie met:
|