Content beheerder webshops regio Asten

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
25 x
snelcode info
2515700

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Elofer in Asten is op zoek naar een content beheerder op MBO+ niveau met uitstekende kennis van (X)HTML voor het beheren en optimaliseren van de artikelinformatie in eigen webshop en die van klanten

Elofer is een succesvol landelijk opererende conceptleverancier. Binnen Nederland leveren wij elektro- en ijzerwarenproducten aan bouwmarkten, tuincentra, agriwinkels en de professionele bouwmaterialenhandel. Met ongeveer 120 medewerkers zijn wij ??n van de toonaangevende toeleveranciers in Nederland.

Elofer maakt onderdeel uit van de Smartwares Group, een handelsmaatschappij die gericht is op de retailmarkt in Europa, met een gezamenlijke omzet van ruim 500 miljoen euro. De bundeling van bedrijven hebben gezamenlijk een belangrijk marktaandeel binnen de retail markt in Europa.

Om onze groei te kunnen realiseren zijn wij op korte termijn op zoek naar een Content beheerder.

Functie-omschrijving

Als content beheerder ben je verantwoordelijk voor de eigen webshop van Elofer. Onder je werkzaamheden vallen onder andere het beheren en optimaliseren van de juiste artikelinformatie en afbeeldingen in de eigen webshop. Je verzamelt en plaatst artikelinformatie en afbeeldingen. Daarnaast zorg je voor het aanleveren van artikelinformatie en aanverwante zaken bij onze klanten met een webshop. Het kan voorkomen dat je voor deze externe sites ook contentbeheer uitvoert. Met jouw gedegen productkennis en commerci?le vaardigheden zorg je ervoor dat er een grote groei ontstaat in dit segment.

Dit is een pioniersfunctie en er wordt dan ook een hoge mate van zelfstandigheid van je verwacht. Dit maakt de geboden functie ook extra uitdagend en aantrekkelijk.
Taken:

Zorgdragen voor de dagelijkse continu?teit van de web informatiestromen; Beheren en optimaliseren van artikelen in de eigen webshop van Elofer; Aanleveren van artikelinformatie en afbeeldingen voor webshops van klanten; Verantwoordelijk voor bewaking van de huisstijl en beheer van HTML-templates; Beheren van webstatistieken en terugkoppelen aan leidinggevende; Beheren en optimaliseren van artikelen in eigen webshop en aanleveren productinformatie voor webshops van klanten;

Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Q CARE medical services
Tel nr: (+31) 013-5220606
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507782

Deel deze advertentie met:
|