Senior Accountmanager regio Veenendaal

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
19 x
snelcode info
2519514

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

SB Groep in Veenendaal is op zoek naar een gedreven Senior Accountmanager die ervaring heeft in de zakelijke telecom/ICT branche.

SB Groep heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het leveren van communicatie oplossingen voor bedrijven van 5 tot 1000 werkplekken. Ook ondersteunen wij onze klanten op het gebied van Voice-, data- en VoIP dienstverlening. Deze oplossingen en diensten realiseren wij door het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van communicatiesystemen en infrastructuur.

Bij SB Groep werken wij met een hecht, gedreven en gepassioneerd team van circa 100 enthousiaste collega's. Binnen onze organisatie staat onze klant centraal met als resultaat dat zij zich nog meer kunnen richten op hun eigen beleid en toekomst.

Om onze doelstellingen verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager (Fulltime, 40 uur .).

Functie omschrijving
Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de gestelde commerci?le doelen en resultaten. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en breidt jouw eigen klantenportefeuille uit door middel van acquisitieactiviteiten. Je geeft adviezen aan je klanten op het gebied van hosted- en vaste telefonie en infrastructuur (DSL, fiber, WAN). Je signaleert kansen om contacten verder uit te bouwen. Door je ervaring weet je onze klanten te enthousiasmeren, ondersteunen en activeren tot proactieve verkoop van onze producten en diensten. In no-time weet je waarom een traject stagneert en door jouw analytisch vermogen weet je de juiste vragen te stellen om niet voor verrassingen te komen staan. Verder sta je stevig in je schoenen, draag je graag de verantwoordelijkheid voor jouw target.

Het betreft een functie binnen de telecom afdeling welke strategisch partner is op het gebied van communicatie. Wij bieden hierin oplossingen op zowel tactisch als operationeel niveau en zijn gespecialiseerd in advies, bouw en beheer. Binnen deze functie rapporteer je aan de Sales Manager en werk je nauw samen met de gehele verkoop afdelingen.
?


Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Smartwares Safety & Lighting
Tel nr: (+31) 013-5325125
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507945

Deel deze advertentie met:
|