Team Manager Projecten regio Apeldoorn

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
20 x
snelcode info
2519515

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Grass Valley te Apeldoorn, marktleider in Broadcast Automation zoekt een?Team Manager Projecten?die verantwoordelijk is voor het managen van project managers, project engineers en project developers, zodat wereldwijde projecten optimaal verlopen.

Grass Valley
Grass Valley bestaat al meer dan 50 jaar en is wereldwijd marktleider in Broadcast technologie. De vestiging in Apeldoorn richt zich met 35 medewerkers specifiek op het leveren van it-technologie, waarmee mediabedrijven hun uitzendingen kunnen verzorgen. De producten vari?ren van disaster recovery-oplossingen, tot grote multichannel uitzendtoepassingen. Met de producten wordt een complete uitzendoplossing gecre?erd die in veel gevallen uitgroeit tot grote multichannel uitzendstraten. De complete oplossing omvat video, audio en graphics maar ook bijvoorbeeld ondertiteling in verschillende talen, gesproken aankondigingen en het beheer van content en uitzendschema's. Welke uitzending je op TV, internet of je smartphone ook kijkt, Grass Valley maakt het van begin tot eind mogelijk!

Jouw functie
Als Manager Customer Projects geef je leiding aan project managers, project engineers en een project developer; in totaal 6 personen. Binnen Grass Valley worden projecten wereldwijd door lokale project managers opgepakt. Complexe onderdelen van een project worden ondergebracht bij jouw team in Apeldoorn, het zogenoemde 'specialisten team'. Complexe projecten of projecten die escaleren worden ook bij het specialisten team gelegd.

Vervolgens zorg je ervoor dat deze projecten door jouw team worden uitgevoerd, waarbij je verantwoordelijk bent voor de taakverdeling, uren inschatting en budgetbewaking. Inhoudelijk zal je ook betrokken worden bij de projecten, maar hier zal je in de loopt der tijd steeds meer in groeien en dus een steeds belangrijkere rol in gaan spelen. Uiteindelijk ben jij met je team verantwoordelijk voor een tijdige en correcte oplevering. Je bent de schakel tussen de projectteams wereldwijd en het specialisten team, hierbij zorg je voor een heldere communicatiestroom tussen beide partijen.

Gemiddeld heb je ongeveer 18 projecten tegelijkertijd lopen met een gemiddelde doorlooptijd van twee maanden. Als Manager Customer Projects ben je per jaar dus verantwoordelijk voor meer dan 100 projecten. De complexiteit van deze functie zit dan ook niet alleen in de projecten zelf, maar ook in de hectiek, hoeveelheid en diversiteit in de projecten onderling.

Verder ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke groei van de medewerkers. Je bespreekt het functioneren en de ontwikkelplannen en zorgt voor een goede werksfeer.?
?


Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507946

Deel deze advertentie met:
|