Manager Software Development (MT-lid) regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
31 x
snelcode info
2519518

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

PAT Learning Solutions te Tilburg is op zoek naar een Manager Software Development die verantwoordelijk is voor het software ontwikkelproces, de kwaliteit van ons SaaS e-learning platform en die kan bijdragen aan een verdere groei van de organisatie.

PAT Learning Solutions
PAT Learning Solutions is een innovatieve ontwikkelaar van internet e-learning platforms. Marktleider in de zorg (cure & care) en met klanten van naam in de retail, industrie, overheid en onderwijs, zoals Staples, Mitsubishi, Dirk, Pro-Rail, Fujifilm, Justitie en diverse ROC's en Hogescholen. Meer dan 150.000 medewerkers binnen 100 organisaties maken gebruik van ons PulseWeb? e-learning platform, ook internationaal. Onze technologie richt zich op leerprocessen van medewerkers en het rendement van leren en ontwikkelen in organisaties.

Vanuit een team van 35 professionals onderhouden we nauwe contacten met onze klanten en partners. De cultuur is informeel en open, waarbij eigen verantwoordelijkheid en resultaat voorop staan. Innovatie, creativiteit en intrinsieke motivatie staan hoog in het vaandel. Een voorbeeld daarvan zijn de haljaarlijkse FedEx dagen waarin teams binnen 24 uur nieuwe concepten en producten ontwikkelen.

Functieomschrijving
PAT Learning Solutions is 26 jaar geleden gestart als adviesbureau en heeft zich de laatste 10 jaar ontwikkeld tot een professionele software organisatie. Het ontwikkelteam bestaat uit 13 medewerkers, waarvan 4 in Minsk. Zij werken in 3 Scrum teams op een Microsoft .Net platform. Omdat PAT een software organisatie is geworden, met gestandaardiseerde producten en platformen, zoeken wij iemand met ervaring als manager software ontwikkeling.

Je faciliteert de teams en medewerkers, zorgt voor continue verbetering en coacht medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

De ambitie is om de komende jaren onze software internationaal te vermarkten, waarbij een verdubbeling van het software ontwikkelteam nodig zal zijn. De uitdaging ligt daarbij niet alleen in de ontwikkeling van nieuwe, mobiele, functionaliteit, maar ook op het vlak van schaalbaarheid, performance, beveiliging en de balans tussen nieuwbouw en support.

Je neemt zitting in het MT en legt verantwoording af aan de directie.?
?


Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: Smartwares Safety & Lighting
Tel nr: (+31) 013-5325125
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507949

Deel deze advertentie met:
|