Ervaren Assistent-Accountant (32-40 uur) regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
39 x
snelcode info
2523478

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

NBC Hermans, in Tilburg, is op zoek naar een ervaren assistent-accountant die zich herkent als een klant betrokken financieel professional die mee wil groeien met de ambities van ons kantoor en behoefte heeft om zijn klant te helpen en de tijd krijgt om zijn klant te begrijpen.

NBC Hermans Accountants & Adviseurs is een jonge, gedreven organisatie en biedt klanten een hoogwaardige dienstverlening aan zonder daarbij het persoonlijke karakter uit het oog te verliezen. We maken onderdeel uit van de NBC inkoop co?peratie, maar zijn volledig zelfstandig actief in de markt. Daar waar nodig werken we intensief samen met andere NBC bedrijven in het land.
Het merendeel van onze klanten zijn ondernemers in het regionale midden- en kleinbedrijf. Dat zijn naast handelsbedrijven en dienstverleners (. advocaten kantoren) ook horeca en retail organisaties. Ons doel is om samen met de klant te zorgen voor een optimaal financieel-inzicht en -proces. Ons kantoor bestaat momenteel uit 13 medewerkers, maar we groeien hard waardoor we verwachten eind 2014 met 16 tot 18 medewerkers actief te zijn. Door de omvang van het kantoor is onderlinge collegialiteit, flexibiliteit en enthousiasme erg belangrijk.

Vanwege onze krachtige groei zijn wij op zoek naar een ervaren assistent-accountant die graag zijn/haar expertise wil overdragen aan minder ervaren collega's.

Functieomschrijving:
Je verricht zelfstandig alle werkzaamheden die je binnen de accountancy mag verwachten. Tot de werkzaamheden behoren . het analyseren van de jaarrekening, toezicht houden op de voortgang van de werkzaamheden, het begeleiden en adviseren van je klanten, het operationeel ondersteunen van en leiding geven aan assistent-accountants en het inboeken van administraties. Uiteraard behoren het voorbereiden en samenstellen van jaarstukken en het opstellen van fiscale aangiften (IB / VPB) eveneens tot je werkzaamheden.

Je werkt in een open en informele cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor onze klanten. De kwaliteit van onze dienstverlening hangt sterk samen met de mentaliteit, servicegerichtheid en accuratesse van onze collega's. We verwachten van onze nieuwe collega dat hij / zij een actieve rol speelt in het borgen van onze kwaliteitsgedachtes en mensen aanspreekt als dat nodig is. Omdat wij geloven dat zelfstandigheid, professionaliteit en verantwoordelijkheid hand in hand gaan, krijg je bij ons veel ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen en te manifesteren, naar zowel de markt als naar je collega's.

NBC Hermans biedt een werkomgeving waarin je je snel thuis voelt, met ruime aandacht voor jouw ontwikkeling en professionele groei en we begrijpen dat een goed evenwicht tussen werk en priv? belangrijk is en de prestaties alleen maar verbetert. Onze medewerkers kenmerken zich door een nuchtere en praktische instelling. Ze zijn flexibel en eigenzinnig, maar zijn ook teamspelers die zich goed kunnen inleven in klanten en collega's.
?


Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Smartwares Safety & Lighting
Tel nr: (+31) 013-5325125
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508076

Deel deze advertentie met:
|