C# .NET Developer regio Montfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
29 x
snelcode info
2541973

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Centix BV, te Montfoort, zoekt een C# .NET programmeur om ons bestaande softwarepakket uit te breiden met nieuwe functionaliteit en om een belangrijke rol te spelen in onze overgang naar een cloud based oplossing!

Centix BV - gevestigd in het centrum van het land -maakt al jaren vooruitstrevende software op het gebied van het beheer van gebouwen, installaties en middelen. We hebben een aansprekende en grote klantenkring. De Centix software heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een breed modulair pakket. De aankomende periode ligt onze uitdaging in het verder uitbreiden van een responsieve web versie en diverse mobiele applicaties. Onze orderportefeuille is meer dan gevuld en we zijn dan ook op korte termijn op zoek naar een C# .NET Developer.

De functie
De totale organisatie bestaat uit 12 mensen. Als developer maak je deel uit van een klein team van specialisten waar alle niveaus in te vinden zijn. Snelle, open communicatie in een ongedwongen sfeer kenmerkt deze club. Naast presteren staan plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Het team is dagelijks in de weer om vanuit de klantvraag / Requests for Change (RFC) nieuwe functionaliteit te ontwikkelen en onze software te optimaliseren. Maatgevend is hierbij uiteraard onze eigen visie op de toekomst en de richting die we aan onze software willen geven. Jouw taak is het - in overleg met collega's - ontwerpen, programmeren en testen van nieuwe functies. In de toekomst willen wij ons complete pakket als een SaaS oplossing aanbieden aan onze klanten en werkbaar maken voor verschillende devices zoals smartphone en tablet. Je gaat een belangrijke rol spelen in deze uitdagende ontwikkelingen voor Centix.

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508913

Deel deze advertentie met:
|