Importmedewerker / Declarant op afdeling Inkoop regio Gilz…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
20 x
snelcode info
2551757

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Smartwares (Gilze) is op zoek naar een kandidaat met logistieke achtergrond (HBO) voor douaneaangiftes, importzendingen en operationele ondersteuning van onze inkopers.

Smartwares? Safety & Lighting is sinds 1 februari 2013 de nieuwe handelsnaam van Roos Electronics te Gilze. Wij zijn in 24 Europese landen actief met een assortiment aan producten voor beveiliging en veiligheid, verlichting, home automation en overige consumentenelektronica. Deze producten verkopen wij aan voornamelijk bouwmarkten maar je vindt ons ook bij diverse groothandels. Smartwares? Safety & Lighting is onderdeel van Smartwares? Home Essentials, waartoe ook bedrijven als Nedac Sorbo, Tristar, Spijker Kwasten en Elofer behoren.

Als bedrijfsnaam is Smartwares? Safety & Lighting . vaak niet meteen bekend, maar wij voeren diverse merken van beveiliging en lichtarmaturen en zijn ook bekend door verschillende collecties van befaamde ontwerpers als Jan de Bouvrie en Antonio Miro. Eveneens bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van private labels.

Wij hebben vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk. De vele producten die wij verkopen in bouwmarkten en groothandels worden hoofdzakelijk ge?mporteerd vanuit het Verre Oosten.

In verband met uitbreiding van onze organisatie in Gilze zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Importmedewerker/declarant op afdeling Inkoop (m/v) voor 40 uur per week.

Planning, opvolging, probleemsignalering en het proactief bedenken van oplossingen voor die problemen zijn eigenlijk de sleutelwoorden voor deze functie.

Je bent operationeel ondersteunend voor onze inkopers. Binnen dit dynamische vakgebied ben jij met je stressbestendigheid en doorzettingsvermogen een collega waar wij op kunnen bouwen. Vanwege de internationale betrekkingen heb je veelvuldig contact met onze (meestal Aziatische) leveranciers.

Je ondersteunt onze afdeling Inkoop met de volgende werkzaamheden: Opvolging van inkooporders bij onze leveranciers in Azi?; Het afhandelen van importzendingen via lucht- of zeevracht; Opmaken, verwerken en verzenden van douaneaangiftes en volledige opvolging hiervan; Bewaking van de voortgang van inklaringsdossiers en het signaleren van afwijkingen; Signaleren van fiscale risico's en deze bespreken met inkoopdirecteur, oplossingen aandragen; BTI's indienen bij de Belastingdienst; Zorgdragen dat de openstaande posten aan rechten en belastingen tijdig worden opgelost; De interne informatievoorziening aan planners, inkopers en verkopers.

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509235

Deel deze advertentie met:
|