Ervaren Monteur Beveiligingssystemen regio Gilze

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
35 x
snelcode info
2551832

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Blicon (Gilze) is op zoek naar een ervaren monteur voor het onderhoud en installatie van inbraakinstallaties en CCTV-systemen

Blicon is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van beveiliging en bewaking met als standplaats Gilze. Met een brede dienstverlening die bestaat uit onder andere inbraakbeveiliging, branddetectie, camera-observatie, een eigen particuliere meldkamer (PAC) en specialisten op het gebied van service en onderhoud bedienen wij zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Door de brede dienstverlening zijn wij altijd in staat onze klanten breed te adviseren en daadwerkelijk de beste oplossing te bieden. Bovendien gaat de organisatie complexe opdrachten waarbij de nieuwste technische mogelijkheden worden ingezet niet uit de weg.

Blicon is een erkend BORG beveiligingsbedrijf, NCP erkend branddetectiebedrijf en werkt volgens de ISO-methode.

Wegens de groei van Blicon zijn wij op zoek naar een energieke Ervaren monteur voor het onderhoud en de installatie van inbraakinstallaties en CCTV-systemen.

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en installeren van diverse beveiligingssystemen bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Naast het onderhouden van de systemen ben je in staat om de klanten te adviseren en de administratie van je eigen klanten op orde te houden. Hierbij kan je denken aan toetsen of de installatie nog voldoet aan de geldende regelgeving (zoals bij inbraak de VRKI), of het verzorgen van technische tekeningen van de bestaande of nog aan te leggen installaties.
?


Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509270

Deel deze advertentie met:
|