Marketing Manager regio Veenendaal

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
20 x
snelcode info
2551833

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

VB Telecom (Veenendaal) is op zoek naar een ervaren Marketeer die het een uitdaging vindt om de spil van de organisatie te zijn op het gebied van product en marketingmanagement.

VB Telecom levert een unieke meerwaarde op communicatie-gebied. Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van Voice-, Data- en VoIP-dienstverlening of gecombineerde oplossingen over de kwalitatief hoogwaardige netwerken van Verizon en KPN. VB Telecom heeft een exclusieve overeenkomst met Verizon Business, zij hebben VB Telecom gekozen als servicepartner voor Ondernemend Nederland. De reden voor deze samenwerking is de toegevoegde waarde van het servicemodel wat VB Telecom kan bieden. Wij geloven in persoonlijke aandacht, korte lijnen met onze klanten en afspraak is afspraak. Onze kennis is uitmuntend en operationeel zijn wij excellent!

VB Telecom bestaat 4 jaar en is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. De basis voor dit succes zijn onze talentvolle en gedreven mensen. Ons team bestaat op dit moment uit ruim 50 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Onze doelstellingen zijn zeer uitdagend en onze systemen zijn ingericht om de aankomende jaren verder te groeien tot de grootste aanbieder op het gebied van altijd zorgeloze communicatie in Nederland. Om onze doelstellingen verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een (Product) Marketing Manager (Fulltime, 40 uur .).

Functie omschrijving
Als Marketing Manager ken je de markt uitvoerig en weet je wat de behoeften zijn bij het MKB. Hierdoor realiseer je continu een sterk concurrerend portfolio van producten en diensten. Je weet dit portfolio samen met leveranciers en de eigen organisatie betrouwbaar en geborgd in te richten. Je prijsplannen en campagne voorstellen beantwoorden aan de marge en groeidoelstellingen. Samen met de afdeling sales onderzoek je diverse route to market modellen die aansluiten bij de klantbehoeften en opbrengstmogelijkheden. Vanuit je ervaring met het partnerkanaal evenals met het online kanaal kan je diverse commerci?le proposities en toolboxes uitwerken.

VB Telecom wil naast een ultieme klantenbeleving ook worden ervaren als de beste telecom provider voor het partnerkanaal! Het ontwikkelen van awareness in Nederland staat centraal en uiteindelijk streven we naar de hoogste "ik koop alleen nog van VB Telecom' positie. Je bent verantwoordelijk voor de groei van het actieve klantenbestand en de contractwaarde die de klant voor VB Telecom brengt.

Je rapporteert direct aan de COO en wordt ondersteund door een operationele marketingmedewerker. Als Marketing Manager ben jij lid van het management team (MT).
?


Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509271

Deel deze advertentie met:
|