Expresso hometrainer S3U Novo Upright Bike

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
22-05-12
conditie
nieuw
adverteerder
Fitness24
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Volkel
telefoon
0031(0)413256800
gezien
71 x
snelcode info
1477100

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Met de gepersonaliseerde trainingskenmerken kun je een betere conditie realiseren. Dankzij de dynamische content blijven de workouts inspirerend! Je zult geboeid zijn door de geweldige grafische elementen, de realistische ritten en de games die op meer dan 30 virtuele parcoursen kunnen worden gespeeld. Het is een cardiotraining, maar dan een stuk aantrekkelijker! Het leuke aan deze hometrainer is dat men verschillende fietsspelletjes kan spelen via het ingebouwde beeldscherm. Hiermee kan men punten halen door bijvoorbeeld op de goede momenten harder of zachter te fietsen, terwijl de weerstand wordt gevarieerd door de fiets. Omdat men met de spelletjes de beste score wil verbeteren is het veel minder saai dan normaal en vergeet men direct dat men aan het sporten is! Het Uprightmodel van de Expresso Bike heeft verschillende speciale functies: - Het beste videoscherm in zijn klasse
- Standaardingang voor koptelefoon
- Toetsenbord
- Hartritmesensoren compatibel met Polar?
- Bedieningselementen voor sturen en schakelen
- Activeringsknoppen
- Instelbare zadelstang met laag profiel
- Ergonomisch vormgegeven zadel en rugsteun
- Hoogwaardig aandrijfmechanisme
- Multifunctioneel pedaalontwerp
- Hoogwaardig computersysteem Wanneer de Expresso Bike aangesloten is op het internet kun je steeds weer nieuwe parcoursen en games downloaden. Op de Expresso site kun je ervaringen met andere gebruikers delen, een wedstrijd met ze houden en prestaties vieren met virtuele prijzen! Voor de complete specificaties kunt u de uitgebreide PDF brochure bekijken.

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1536403


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest