Social Business

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Tomas
type
aangeboden
adverteert sinds
20-09-2012
plaatsnaam
Utrecht
telefoon
3645453850
gezien
9 x
snelcode info
1804375
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Yagooft biedt een meertalig promotie systeem dat ondernemers helpt bij het uitbouwen van hun bedrijf. Adverteren, website, promoties, Yagooft heeft het allemaal!

Wat is Yagooft?
Het Yagooft ontwikkel team is sinds 2003 bezig een product te onwikkelen, dat ondernemers wereldwijd gaat helpen taalbarrières te overwinnen: het is een universeel vertaling tool onder de naam ‘TurboTalk’.

Het wereldwijd kunnen bereiken van klanten is de droom van elke ondernemer die producten verkoopt en Yagooft levert de tool om dat te realiseren. De combinatie van TurboTalk met social media, een voucher systeem (zoals bekend van bijvoorbeeld Groupon), en het unieke business model van Yagooft maken het zeer aantrekkelijk voor iedereen om in te stappen.

Aanmelden: Gratis
Lidmaatschap (gaat pas in op de officiele introductiedatum): administratiekosten. EENMALIG $ 25
Affiliate lidmaatschap (Om inkomsten te genereren via de diverse inkomstenbronnen van Yagooft), EENMALIG $ 100
Alle andere kosten ~ maandelijkse contributie ~ website huur ~ autoship ~ of wat dan ook voor verborgen kosten van andere systemen… NIETS!
Kortom: Niets te verliezen
Meldt je nu gratis aan om een positie te bemachtigen voordat de rest van de wereld het doet.

Deel deze advertentie met:
|