GZ-Psycholoog opnameafdeling gerontopsychiatrie <Wed, 8 May…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
10-06-13
adverteerder
DocDoc
type
aangeboden
adverteert sinds
10-06-2013
plaatsnaam
Utrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
98 x
snelcode info
2505275

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor de opnameafdeling gerontopsychiatrie in Castricum zijn wij per 1 juli op zoek naar een GZ-psycholoog. De kliniek bestaat uit 2 opnameafdelingen voor ouderen met psychiatrische problematiek. In totaal betreft het 34 bedden. Per 2014 zal de kliniek gehuisvest zijn in moderne nieuwbouw op het prachtige landgoed Duin en Bosch in Castricum.

De werkzaamheden van de GZ-psycholoog bestaan uit:in een multidisciplinair team verrichten van psychodiagnostiek en psychologische behandeling van cli?nten met angstproblematiek, depressie, psychotische stoornissen, persoonlijkheids- of systeemproblematiek en/of lichte cognitieve stoornissen;organiseren en voorzitten van intervisiebijeenkomsten/ mediatieve behandeling met het verpleegkundig team;leveren van een bijdrage aan de zorginhoudelijke ontwikkeling van de afdeling en het afdelingsklimaat;deelnemen aan verschillende overlegvormen.
Functie eisen GZ-Psycholoog opnameafdeling gerontopsychiatrie
een voltooide opleiding tot GZ-psycholoog;BIG-geregistreerd;5 jaar ervaring als GZ-psycholoog is gewenst;affiniteit met de doelgroep ouderen;supervisorschap van de VGCt en/of NVRG strekt tot aanbeveling;eventueel begeleiden van GZ-psychologen in opleiding;ondernemend, zelfstandig, klantgericht, inlevingsvermogen, resultaatgericht en goed kunnen samenwerken.
Bedrijfsprofiel
Dijk en Duin is specialist in psychiatrie voor volwassenen en ouderen in Midden-Kennemerland, Zaanstreek en Waterland. Als een vakkundig bondgenoot en samenwerkingspartner biedt Dijk en Duin hulp aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. Die hulp kan bestaan uit behandeling en begeleiding, bij voorkeur ambulant op een van de vestigingen en soms bij de cli?nt thuis. Dijk en Duin biedt ook beschermd en begeleid wonen. Indien noodzakelijk is opname in een van de klinieken ook mogelijk. Onze zorg richt zich zowel op het behandelen van de ziekte als op het versterken van de vaardigheden om een plaats in de maatschappij te (her)vinden en behouden. Onze visie op zorg is herstelgericht, waardoor er meer aandacht voor empowerment en rehabilitatie van de cli?nt is, onder andere door de inzet van ervaringsdeskundigheid.

Sector Ouderen
Voor ouder wordende mensen met psychische klachten en/of geheugenproblemen biedt Dijk en Duin vraaggericht diagnostiek, behandeling en begeleiding. Met aandacht voor de psychische, lichamelijke en sociale veranderingen die gepaard gaan met ouder worden. De ouderenpsychiatrie is er voor mensen vanaf ongeveer 65 jaar en hun partner, familie en/of mantelzorgers. Psychogeriatrie: ambulant DOC-team MK en Waterland, opnameafdeling MK en Z/W (de Scheer 1). Gerontopsychiatrie: ambulant MK, Waterland en Zaanstreek, opnamekliniek MK en ZW (Hogesteeg) en resocialisatieafdeling Zaandam (de Meerpaal).
Arbeidsvoorwaarden GZ-Psycholoog opnameafdeling gerontopsychiatrie
De Parnassia Groep is een moderne organisatie in de GGZ. De zorg wordt geleverd onder verschillende merknamen: Bavo Europoort, Dijk en Duin, Parnassia, Brijder Verslavingszorg, Palier, Lucertis, i-psy, PsyQ, Context en Indigo.

De Parnassia Groep wil de beste zorg geven aan pati?nten. Dit begint bij onze medewerkers door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Het betreft een dienstverband van 24 - 32 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal ? 3.601,- en maximaal ? 4.832,- (FWG 65).

Interesse?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Cindy Ellis, teammanager, 06-23027245 of Ingrid Jans, manager zorg/ GZ-psychog, 06-13327705. Wij ontvangen graag uw sollicitatie incl. CV ?n motivatie.
Publish date
08-05-2013

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: DocDoc
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504253

Deel deze advertentie met:
|